Šta je novo?

WINDOWS 8.1 na ispiron 3521 PROBLEM!!!

milces

Cenjen
Učlanjen(a)
26.03.2014
Poena
151
Prilikom istalacije preko Flash- USB-a windows 8.1 instalacija stane na 89% kod druge stavke( Nakon kopiranja sistema) Takvih problema sam vidjao i na drugim forumima ali nisam naisao na odgovore. Da li neko mozda zna kako ovo da resim, u pitanju je verzija sistema koja je sada izasla Spring kazu da je poslednja. PRvo sam sumnjao u flesku, ali kada sam uspeo da instaliram win7. nekoliko putam sam pokusavao i uvek na isti problem naisao. OVO JE OBAVESTENJE KOJE JE IZLAZILO ... " Error code: 0xC0000005 "Windows installation encountered an unexpected error. Verify that the installation sources are accesible, and restart the installation."

Baš danas sam imao isti problem...
Na jednom kompu mi izlazila ta greška, probao desetak puta, ali bezuspešno.
Ubacio flešku i ssd u drugo kućište i instalacija prošla bez problema
Vratio flešku i ssd u prvo kućište i sada prolazi instalacija bez problema.
Šta mu je bilo, nemam pojma :)

Ma nemam pojma sta moze da mu bude, Inace ja imam DELL ispiron n5110 i nikakvih problema nisam imao, dok kod ovog Inspiron 3521 samo na probleme sam naletao. AKo ne prilikom instalacije OS-a onda prilikom istalacije drajvera, nikako da mu na win7 ubacim drajvere za WiFi i Bluetooth, Pronadjem na Delovom sajtu preko seriskog broja pomenuti drajver i onda prilikom istalacije kaze Use wireless switch to turn on Bluethoot tako nesto... I nikako da zavrsi isnstalaciju. Pritiskom na Fn+F2 nista se ne desi i tako ostanem uskracen i za instalaciju drajvera...

Nazad
Vrh Dno