Šta je novo?

windows 7 x64 i win 7 x86 na VM-u

nesic1

Čuven
Učlanjen(a)
07.08.2008
Poena
570
imam primarni sistem win7 x64 i win7 x86 koji je instaliran u virtualnoj masini, da li je moguce da umrezim ova dva sistema? i da li mogu da u virtuelnom instaliram drivere jer vidim da na instalaciju recimo graficke ne reaguje, i posle instalacije drivera pise standard vga?

Hvala

:)
Instaliraj VMWare Tools prvo (ako nece automatski, imas opciju pod VM->Install VMWare Tools - ako se ne pokrene sam unutar VM-a installer, pokreni ga sa virtuelnog CD-a).
To ce ti instalirati potrebne drivere za graficku i mreznu. Ako nije podesena mreza, dodaj mrezni adapter, mada je po defaultu podeseno da ima.

To je to - onda "umrezi" kao da su dve obicne masine.

Grafika ce sa VMWare Tools raditi enormno brze, ali ipak nije isto kao da je u samom Host OS-u. Mogu da se igraju neke igre bez problema doduse, cini mi se da sam War3 igrao bez problema.

e hvala na odgovoru, mrezni adapter je instaliran i radi internet, samo me vga driver zeza, instalirao sam virtual boh da bih na njemu instalirao programe koji mozda imaju viruse pa da mi ne zarazi primarni sistem ako se zadesi da neki ima virus, keyloger i ostalo

imam oracle VirtualBox manager

Ima on nesto slicno kao VMWare tools, ne znam kako se zove. Javice neko vec;) Ali ista je fora.

vazi procackacu sad vazno mi je da si me malo usmerio na koju stranu da idem
:wave:

Kod VirtualBox-a je "Devices -> Install Guest Additions".

I onda Virtual box host only standardu u bridge ili na drugi način da bi se umrežili i komunicirali

Nazad
Vrh Dno