Šta je novo?

windows 7 update problem

joaki97

Cenjen
Učlanjen(a)
18.01.2014
Poena
169
Instaliram windows 7 sve po planu, disablujem ie, games i tako to, i nastaje muka kada treba da nađe update-ove. Svchost stoji zavisno od slučaja do slučaja 500 mb- 1 gb ram u procesima, i od 49% - 51 % zauzeće procesora i tako satima. Na kraju negde proradi, negde ga restartujem pa krene ponovo, zna li neko o čemu se radi?

To je problem sto MS nisu pustili SP2 za windows 7 i natrupao se sa updejtima spusti neki windows 7 koji ima zadnji integrirane sve updejte za ovaj mesec i miran si

Da ne otvaram novu temu, ovo sa windows 7 mi predstavlja priličan problem, pa sam hteo da pitam, da li se akao neko sa ovim programima za offline update, odnosno da ne ide preko onog nihovog update agenta, koji je očajan, i kakva su vam iskustva i da li je kompatibilan sa update agentom, da ne izbije neki bsod, da se neki update ne odradi lepo ili tako nešto?

Ovaj problem se meni desavao vise puta,jer sam imao win7 iz januara 2014.Pre par dana sam skinu najnoviji i nisam primetio da je update pravio probleme.

Nazad
Vrh Dno