Šta je novo?

windows 7 umrezavanje

mmv

Čuven
Učlanjen(a)
06.06.2004
Poena
619
moze li mi neko objasniti princip umrezavanja lap topa i desktopa wireless karticama, pod win 7 ! sve sam ovo zivo procitao ovde, ali da ih povezem nisam uspeo !
ako nekoga ne mrzi da cukne par reci, bio bih mu zahvalan !

pozdrav !

Jednostavno je.... prvo namesti mrezu izmedju ta dva racunara (znaci da mozes da vidis njegove serovane podatke), ondak lepo serujes karticu na kojoj dobijas net, zatim napravis wireless mrezu preko windowsa.
e sada posto kod mene nekad nece da pusti net nekada oce pa sam ja taj problem resio preko prosxi programa, tako da ako ti ovako nece reci pa cu ti objasniti kako onako da uradis :)
pozz

Jednostavno je.... prvo namesti mrezu izmedju ta dva racunara (znaci da mozes da vidis njegove serovane podatke), ondak lepo serujes karticu na kojoj dobijas net, zatim napravis wireless mrezu preko windowsa.

ovu recenicu nisam razumeo ! nesto me ovde kolje !

možda nisam dobro objasnio...bavim se pomalo popravkom kompjutera (onako iz hobija),i imamo ADSL zajednički sa komšijom preko switcha, e sad problem nastaje kad popravim neki kompjuter i prilikom instalacije programa ja skinem mrežni kabal sa mog i priključim kabal u kompjuter koji popravljam radi instalacije drivera ili update antivirus programa, i tu nastaje problem kad instaliram xp čim priključim mrežni kabal win xp prepozna mrežu i to je to a kad je na sistemu instaliran sveži win7 i kad priključim mrežni kabal prosto mi ispiše da mrežni kabal nije uključen i nevidi mrežu....pokušao sam svašta ali problem i dalje nije rešen...zanimljivo je da kad sam stavljao već drugi put win7 na moj kompjuter mreža je bila odmah prepoznata i normalno je funkcionisala ali prilikom instalacije je mrežni kabal bio non stop priključen....

ako neko ima rešenja bilo bi mi od pomoći ... :)

daj ako neko moze ovo da objasni, bas se nesto cimam zadnjih dana, ne bih da razvlacim kablove po kuci !

Vrh Dno