Šta je novo?

windows 7 ultimate x64 se sporo dize na masini iz potpisa

Mirko BGD

Slavan
Učlanjen(a)
26.01.2005
Poena
319
pozdrav
imam problem, komp mi se UZASNO sporo pali digne sistem lepo dobijem star menu i ikone ali posle toga nista ne mogu da radim jedno 5 min :/
startup je bio prepun, i sada sam skoro sve aplikacije pogasio ostalo je 4-5 najbitnijih:
eset
gtalk
i to je to!
takodje sma radio defragmentaciju, ciscenje preko CCLeanera itd medjutim nista ne pomaze

ima li neko neki savet :)

Najverovatnije je jedini lek reinstalacija sistema...a da se takve stvari više tebi ne bi dešavale ubuduće pazi šta instaliraš i gledaj da ne preopteretiš Windows sa previše instaliranih programa. Vremenom to dovodi to usporenja sistema, koji, ako se pravilno ne održava, može i drastično da uspori.

Baš kao kod tebe što je slučaj.

P.S. Kad budeš reinstalirao Win 7 x64, i staviš mu najosnovnije programe i drajvere, uradi OBAVEZNO image sistema pomoću programa OO Diskimage 6 Professional ili Acronis True Image Home 2012.

bootvis ti može rešiti probleme tako što će ti reći šta te tačno koči ;)

*** to su ipak neke najbitnije stwari antivirus skype vremenska prognoza u sidebar...

pre nego sto picnes reinstal sitema pusti combo fix vidi sta ce on da odradi..
Takodje slican problem sam imao kod devojke na racunaru. i verovali ili ne sistem je bugovao sve dok ruter ne dodeli ip adresu preko dhcp-a mreznoj kartici.
Kakve to veze blage veze nemam ali .... probaj nista te ne kosta da zakucas neku ip adresu na lanu.

Mirko, pa eto, drugi put pamet u glavu. Uiradi ovako kao što sam ti rekao i ako sistem nekad i zapne, vratiš sliku stanja kad je sve radilo odlično i nema brige. Videćeš i sam već.

Nazad
Vrh Dno