Šta je novo?

Windows 7 Starter SNPC OA

Mulahmic

Slavan
Učlanjen(a)
12.01.2009
Poena
330
Pozdrav svima, da li neko mozda zna gde mogu da skinem ovu verziju za Samsung Netbook? Imam nalepnicu na dnu lap topa i na njoj pise sledece:

Windows 7 Starter SNPC OA

pa eto ako neko zna molio bih za pomoc. Hvala.

Skini koji hoces windows 7, najbolje originalni rtm, bez cracka i modifikacija i slicnog. Cak i ako pise ultimate na njemu nije problem.
Iskopaj kako se prebacuje instalacija w7 na usb. Ima jedan jednostavan tool, koji pokrenes i ne mislis, microsoftov, usb downloader ili tako nekako.
Zatim, odes i na usb disku iskopas file ei.cfg (ne znam trenutno napamet gde stoji, ali pogledaj ovaj tekst http://windows7center.com/news/how-to-install-any-version-or-sku-of-windows-7/) i mozes ga ili promeniti kako ovde pise ili ga obrisati.

Ako ga obrises, kad bootujes sa flasha, pitace te koju verziju hoces da instaliras i prosto izaberes tu starter. Savetujem da kad dodjes do dela za serijski broj tokom instalacije to preskocis. Posle kad se zavrsi instalacija, odes u system properties, tamo gde pise da nije aktiviran, tu prosto ukucas serijski broj, sacekas par minuta da se aktivira i to je to.

Ima nekih hackova za w7 starter koiko sam video da mu umanje ogranicenja, ali ne znam jel to neophodno, jer je netbook svakako slab za neko ozbilijnije izivljavanje nad njim.

Nazad
Vrh Dno