Šta je novo?

WIndows 7 se "budi" samo na Power dugme

cilebg

Slavan
Učlanjen(a)
29.07.2008
Poena
319
znaci, kada ga stavim u sleep mode ne moze da se probudi ko nekad, na pomeranje misa, stiskanje tastature, nego samo na dugme za paljenje! Ja stvarno ne znam u cemu je problem, mozda do najnovije updateovane verzije biosa(beta) ali ne verujem sve je podeseno na default(ploca je ma770ds-3), probao sam reinstalaciju sistema zbog jos nekih problema, sistem radi lepo (x64 Ultimate SP1) ali ovo me nervira!!! dajte ljudi ima li resenja?

Pokusaj ovo, copy/paste sa jednog foruma:

Hi,

I would suggest you to check allow this device to wake the computer have a tick mark.

Here are the steps:
1. Click Start, type Device manager in the search box.
2. Go to Device manager.
3. Click on keyboard, it will display your keyboard, right click and go to properties.
4. Select Power management.
5. Check Allow this device to wake the computer.

Follow the same procedure for mouse, restart the computer and check if it works properly.

I also suggest you to update your display drivers, you can logon to the manufacturers website and download the latest drivers and install.

For more information:

http://support.microsoft.com/kb/266283

proverio sam, to je vec bilo cekirano...nista nisam cackao po podesavanjima sistema pa mi cudno :wall:

a realno neki update sve to use*e .... a mislim da slicna opcija postoji i u biosu...

Mislim da bi trebalo u samom Biosu da promenis power state sa S1 na S3... ili obrnuto, uvek pomesam.

hvala na pomoci. nasao sam u biosu pod: power managmet --> ACPI SUSPEND TYPE -S3(STR) - to mu je bilo default podeseno. promenio sam u S1(POS)... sada je okej, budi se na misa. samo da nesto drugo nisam zeznuo?

ako ti je sad na kompu sve u naj redu i svaki drajver radi kako treba da radi moj licni savet ti je ISKLJUCI UPDATE!!!!

Ako sve funkcionise, nisi nista zeznuo :D . Ja imam ukljucen update i fala bogu sve lepo radi :) .

Vrh Dno