Šta je novo?

Windows 7 RC

• Začetnik teme Začetnik teme djalf
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

djalf

- DJ u penziji -
Učlanjen(a)
27.11.2004
Poena
2,645
Stigao mail od Micro$ofta:
"Windows 7 Release Candidate Announcement

Thank you very much for your help in testing the Windows 7 Beta. Your feedback is invaluable in helping make Windows 7 a high quality operating system. With your help, we have reached the next major milestone on the journey to Windows 7: the Release Candidate (RC).
-

On April 30th, the RC became available to MSDN subscribers and TechNet Plus subscribers.
-

On Tuesday, May 5 (PST), the RC will be available to everyone via our Customer Preview Program. As with the Beta, the Windows 7 RC Customer Preview Program is a broad public program that offers the RC free to anyone who wants to download it. It will be available at least through June 30, 2009, with no limits on the number of downloads or product keys available.

So you don’t need rush to make sure you get your copy. When you’re ready to download the RC, it’ll be waiting for you. "

Dakle i zvanicno krece Windows 7 :banana:
Ne bi bilo lose da sva vasa iskustva pisete ovde.

Poslednja izmena:
Ima vec tema o tome, a i mogao si da je nazoves "Windows 7 RC".

Pa ok, nisam video, ima vise tema ali sve sa odredjenim pitanjima i onda krene off topic 😉
Ja planiram da instaliram 64bit, javljam utiske.

Odakle bih mogao skinuti zvanicnu verziju RC Windowsa 7 koja je danas izasla u javnost?

Moja greska,sorry,zbunio sam se citajuci prvi post iz ove teme.

Hoce li moci sutra za Micrsoftovog sajta da se skine ova RC Win 7?

Pa ja sam skinuo sa torrenta mada ne garantujem da je dobar, evo sad instaliram 64bit verziju 🙂
Ko nije skinuo savetujem da sacekaju do sutra i skinu od Microsoft-a direktno.

Win 7 RC je 7100? Posto taj imam, da ne skidam sa MS sajta 🙂 ako je to RC.

Jeste malo bolji, ali sto je jos bitnije nema onog glupog cekanja kada kopirate neki fajl i slicne gluposti koje karakterisu vistu.

Kako koje cekanje, pre nego sto pocne kopiranje bilo kog fajla, Vista racuna, pa racuna pa tek onda krene sa kopiranjem.

Sa Service Pack 1 nema tog računanja 🙂

Pojavio se RC za download na M$-ovom sajtu, ali se izgleda nisu šalili kad su napisali:
Downloading the Windows 7 Release Candidate could take a few hours.

I to ne zbog brzine veze, već zato što me vrti u krug i nikako da počne da skida (i to pored onog ActiveX njasra) 😡 Već sam se iznervirao a nisam ni počeo da koristim Win7.

jel moze neko da postavi link za skidanje 7 Rca?

Konačno je proradio (Firefox to the rescue), IE još jednom dokazuje da ničemu ne služi...

Evo i ja sam počeo da skidam...prvo ću da instaliram dotični...pa ako zeza...onda Vistu sa integrisanim RTM SP2...pa ako i on zeza čistu Vistu SP1 🙂

hm ni ja na visti ultimate x64 sp1 nemam nikakvo cekanje da bi s enesto kopiralo,ne znam o cemu borab pricas,ja sam vistom prezadovoljan.Sad cu da vidim sta kaze win7 jer do sada ga nisam stavljao,cekao sam da se pojavi nesto stabilnijesto se nadam da ce ovaj RC biti😀

Hoce li neko napisati sta je novo u odnosu na beta verziju; vredi li ili ne instalirati RC build7100

Znam da me izgled taskbar-a uzasno nervira ....... ruzan je do bola ............... izgled je naravno najmanje bitan ali je bitan ............

What's new?
The big one is the "XP Mode" that allows you to run Windows XP in a virtual window. It will be great for businesses who have XP software but want to upgrade to Windows 7. You will have to download it separately though. The XP Mode download will also be available from the 5 May.

Another new feature is Remote Media Streaming that allows you to stream your music collection from one Windows 7 machine to another Windows 7 machine over the Internet. Think listening to your home music collection from the office and you'll get the picture. No word from Microsoft as to whether the Remote Streaming Service will eventually support streaming to other handheld devices like the Zune or a Windows Mobile 6.5 phone.

Finally, IE8 fans will get the full version rather than the unfinished version as found in the beta.
:type:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno