Šta je novo?

Windows 7, problem sa rezolucijom

marko_84

Slavan
Učlanjen(a)
10.07.2004
Poena
350
Cao...

Imam problem u win 7, verovatno je isto i u visti. Instalirani su najnoviji catalyst drajveri (ati3200 @780g integrusa), a monitor je prepoznat kao generic (acer al2216w).

Nikako da dodjem do rezolucije 1680x1050 ! Instalirao sam power strip, ali u njemu nigde nemam opciju da napravim rezoluciju (?!? bila je mislim)...Treba mi clone, zbog plazme, ali tu imam ponudjene od najvecih rezolucija samo 1366 i 1920...Kako da ubacim custom rezoluciju? 🙁

niko? 🙁

Šta si očekivao od bete koja je još skinuta sa torrenta?

Makar za utehu da ti kažem da sam i ja naleteo na potpuno isti problem sa nVidia grafikom (ASUS VW222S @ GeForce 9600GT).

Nikakva eksperimentisanja sa drajverima i nisu dala rezultat.

Verovatno će nova verzija beta drajvera rešiti problem....

Takvim komentarom nikome necesh pomoci 😉

Druga stvar, tacno da ne znam kakva shkrba da je od sistema mora da ima barem sve moguce rezolucije, to je nekako sama "osnova". Ja sam skinuo 7-icu pre neki dan i probacu je ovih dana, samo da zavrshim sa nekim ispitom, pa cu ako ne bude kasno javiti rezultat ovde 😉

:wave:

Jos je Beta - koristite je da testirate vidite kako izgleda "radi"
Nemojte stavljati prvu betu sto se pojavila kao glavni OS.
Strpite se do RTM

Nije ovo prva beta i prilicno dobro radi kao glavni OS jer je u sustini ovo nasminkana Vista.

figurativno prva beta ...

Vidim kako radi sve dobro po ovom topicu
i nije samo nasmikana vista jer ne izgleda mnogo bolje a manje je zahtevan.

no ima vec topin o W7 tako da necu ovde.

Poslednja izmena:

?!? Budzis postove za oglase ili shta?

Enivej...Ima li josh neki program slichan powerstrip-u sa kojom bih mogao pokusati? konekcija je dsub

Poslednja izmena:
Koliko je potrebno mesta na hardu za instalaciju tj normalan rad Win 7?

@Zlatann, odgovor je Pretraga (search)..
Ja nisam imao problema sa rezolucijom, cak sta vise, monitor je prepoznat kao LG 194WT (Digital) odmah po instalaciji 7-ice a rezolucija namestena na 1440x900

Nazad
Vrh Dno