Šta je novo?

windows 7 internet problem

_/Neo\_

Čuven
Učlanjen(a)
27.01.2002
Poena
720
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel i7 8900k
Matična ploča
MSI Z370 SLI+
RAM
2x8GB DDR4 3200MHz gSkill TridentZ
GPU
Sapphire RX580
Storage
Samsung 970EVO (500gb) + WD750 2tb
Zvuk
Sound Blaster Audigy FX
PSU
Corsair RM650i
Kućište
Cooler Master 690 1st gen
Monitor
Dell U2422H + HL P24 G5
Miš & tastatura
Logiteck Wave (K350) + MX Master 2s
Laptop
Dell Inspiron 15
Mobilni telefon
Nokia 7.2 + Motorola Edge 40 Pro
Pristup internetu
  1. ADSL
Naime pre neki dan mi se prvi put pojavio ovaj problem. Samo odjednom posle nekog update i restarta računara internet ne radi. Win prikazuje da je konektovan ali interneta nema. Ovo sam bio rešio preko sistem restore-a ali problem se opet javio i sada sisgem restore ne pomaže. Poludeću. Pomagajte

Probaj da ručno dodaš DNS server
Google: 8.8.8.8 i 8.8.4.4
OpenDNS: 208.67.222.222 i 208.67.220.220

Reinstalirao sam windows, a probao sam i sa google DNS-ovima. Danas je cak prikazao da uopste nema konekciju a u device manageru je dodao jos par konekcija nekih

Proveri sve lokalne ip adrese pod mreznim adapterom ako je to wifi karta ili lan kartica, naravno ako je sve rucno podeseno a ne da ide preko dhcp-a.

Sve IP adrese koje su u mrezi su namestene manualno, a wifi je zakljucan na 3 mac adrese tako da ne verujem da je to u pitanju a DHCP je namesten da deli IP adrese od 110-199 dok su manualne adrese 101, 102, 103, 104, 105

Jesi uspeo da manestis? Sta je bio problem?

Nemam pojma šta je problem bio, reinstalirao sam windows, skipuo original pa ga "sredio" i isključio autoupdate :) I sada sve radi kako treba, kao što je i radilo pre, pa ću videti kad sve namestim kako meni odgorava, zapakujem sve preko Acronisa pa pustim update i onda možda i slikam šta se desilo. Znam samo da sam u delu za mrežu imao još 3 neke konekcije koje su sve bile sa uzvičnicima ali reinstal je pomogao. Mada kao što sam rekao ovo mi se desilo i pre par dana, isto tako mi samo odjednom nije radio internet, iako je sve normalno radilo do instaliranja nekih update-ova.
Možda neko zna da li ima neki update koji pravi konflikte pa interneta nema (network manager je prijavljivao da je sve ok i da je računar na internetu)

Vrh Dno