Šta je novo?

windows 7 home premium problem sa jezikom prikaza

DJmihailo

Čuven
Učlanjen(a)
17.11.2004
Poena
695
Znam da verovatno nisam dobro upotrebio "traži" opciju ali ***,)

Dakle kod sina na Asus laptopu je instaliran W7 hp ( koji dolazi uz njega ) ali sam se zeznuo i prilikom instalacije stavio da srpski bude jezik prikaza osnovnog menija...
Kako namestiti da bude na engleskom?...Još jednom se izvinjavam ako je to pitanje bilo..

Start-Kontrolna tabla-Pod opcijom Sat,jezik i region odabrati Promena opcija prikaza - odabrati karticu u sredini Tastature i jezici - i na kraju pod Odaberite jezik prikaza promeniti na engleski i taj izbor potvrditi i to je to

Start-Kontrolna tabla-Pod opcijom Sat,jezik i region odabrati Promena opcija prikaza - odabrati karticu u sredini Tastature i jezici - i na kraju pod Odaberite jezik prikaza promeniti na engleski i taj izbor potvrditi i to je to

Hvala, probaću popodne kada se vratim sa posla....mada kod mene na mom W7 home premium, nema opcija tastature i jezici već samo tastatura...i čitam po netu da je to problem sa home edition....ali pogledaću kod sina pa ću da dojavim šta sam uradio;)

Home verzija po svemu sudeći nema tu mogućnost i onda je rešenje preinstalacija, e sad kako se neposeduje originalni disk onda rešenje problema može da bude pokretanje nove instalacije sa tzv. fabričke Recovery particije ako postoji na računaru a poštp je asus u pitanju program koji tako nešto bi mogao da omogući je AI Recovery

U vecini varijanti prilikom prvog dizanja te lepo pita koji ces jezik i upozori da to kasnije nece moci da se menja... tako da reinstalacija.

U vecini varijanti prilikom prvog dizanja te lepo pita koji ces jezik i upozori da to kasnije nece moci da se menja... tako da reinstalacija.

Sve si ti u pravu:crash:...ima i onaj program vistalizator ( mada nisam baš razumeo da li on od legalnog pravi ilegalnu kopiju:) ) ali sin se odlučio za opciju govori srpski da te ceo svet razume:D...
Mada, ne brinem ja...za jedno 6 meseci će sin nakupiti toliko đubreta u laptopu, tako da će i onako reinstalacija biti neophodna.... :-devil-:

Nazad
Vrh Dno