Šta je novo?

WINDOWS 7 - drajver za ASUS P5KC ploču.

kole036

Slavan
Učlanjen(a)
26.08.2007
Poena
304
Imam:
- ASUS P5KC matičnu ploču (32bit-na)
- Intel Core(TM)2 Duo CPU [email protected]
- 2GB RAM.
- GFORCE 8600 Nvidia

Instalirao WIndows 7 Ultimate. Međutim, drajveri za moju ploču i Windows 7 ne postoje (za Vistu imaju). Za grafiku postoje i radi sve O.k.

Kako da rešim problem? Da li to znači da ne mogu da koristim Win 7?

Pošto mi za sada Win 7 radi O.K. i bez drajvera za matičnu ploču, da li mogu da nastavim da radim u Win 7 - bez drajvera za ploču. Zvuk radi...Da li može da ima nekih problema?

Nisam uspeo nešto konkretno da nađem povodom ovoga, a imam malo slobodnog vremena kako bih detaljnije tražio odgovore u otovrenim temema.

Hvala unapred!

Imam:
- 2GB RAM.
- GFORCE 8600 Nvidia

Instalirao WIndows 7 Ultimate. Međutim, drajveri za moju ploču i Windows 7 ne postoje (za Vistu imaju). Za grafiku postoje i radi sve O.k.

Pošto mi za sada Win 7 radi O.K. i bez drajvera za matičnu ploču, da li mogu da nastavim da radim u Win 7 - bez drajvera za ploču. Zvuk radi...Da li može da ima nekih problema?

Nisam uspeo nešto konkretno da nađem povodom ovoga, a imam malo slobodnog vremena kako bih detaljnije tražio odgovore u otovrenim temema.

Hvala unapred!

tokom instalacije windows 7 je sam skinuo sve potrebne drajvere i za maticnu plocu i za grafiku,tako da nemas sta da brines,ali ako ipak hoces da se uveris idi u device manager i videces da su ti svi uredjaji i komponente prepoznati.

Imam:
- 2GB RAM.
- GFORCE 8600 Nvidia

Hvala unapred!

Nema nikakvih problema kao sto je receno u prethodnom postu drajveri za intel chipset (ja koristim 9.1.1.101), sto se tice zvuka skini Realtek High Definition Audio R2.40 (ovaj je kod mene instaliran) a moze i noviji, mozda ne bi bilo lose da stavis ATK driver koji sam stavio u atacment

To je to sto se tice ASUS P5KC :wave:

Prilozi

• MB WIN7 ATK.rar
    112.8 KB · Pregleda: 39
Vrh Dno