Šta je novo?

Windows 7 antivirus - kako ga iskljuciti?

kovacm

Čuven
Učlanjen(a)
28.01.2005
Poena
870
u naslovu pise sve.

dakle imam Windows 7 i hocu da iskljucim ugradjen antivirus - kako da uradim to?

EDIT: zezno sam se, nije Windows 7 antivirus u pitanju vec AVG 2011 free editon - nigde ne vidim disable ili slicnu opciju?!?

treba privremeno da ga iskljucim ali ne mogu da nadjem kako !???

hvala unapred!

Poslednja izmena:
U Tray Iconu uvek ima Disable Real-time protection ili Options meni - tu nadji Real-time protection i disabluj.

Iz naslova se vidi da poznajes Windows ^^

Tools -> Advanced settings -> Resident shield

U Tray Iconu uvek ima Disable Real-time protection ili Options meni - tu nadji Real-time protection i disabluj.

Iz naslova se vidi da poznajes Windows ^^

NEMA !!!

@vamosalaplaya - HVALA! :wave:

@alfaunits ne radi se o tome koliko poznajem windows nego o tome koliko neko ******ski zakomplikuje tako osnovnu operaciju.
tamo gde ocekujes da bude DISABLE (u trayju kao si i sam rekao) nema te opcije... CRAPWARE! !@#$!@#$

Poslednja izmena:
Desni klik na "Computer" u start meniju -> "manage" -> "Services and Applications" -> "Services" -> nađeš "Windows Defender", desni klik "Properties", stop i disable.

@Ace Rimmer skapirao sam posle dva minuta da to nije "Windows Defender" vec AVG...

@Ace Rimmer skapirao sam posle dva minuta da to nije "Windows Defender" vec AVG...

a zar ne mozeš da ugasiš AVG tako što ga samo izbaciš iz sys traya tj ugasiš ga kao proces... ja to radim sa KISom stalno kad mi treba... desno dugme i EXIT... ne mogu da poverujem da na AVG to NEMA ???

a zar ne mozeš da ugasiš AVG tako što ga samo izbaciš iz sys traya tj ugasiš ga kao proces... ja to radim sa KISom stalno kad mi treba... desno dugme i EXIT... ne mogu da poverujem da na AVG to NEMA ???

nema exit. nisam probao da gasim procese jer znam da je uglavnom nemoguce ubiti antivirusni proces iz taskmanagera (isto kao i virus :D)

Kovac ne samo sto ne poznaje Windows, vec ne vidi da je u pitanju AVG :D

AVG se ne moze iskljuciti ili pauzirati*, smara za medalju. Probaj da ga ugasis u services.

p.s. Ispravka: *starije verzije.

Poslednja izmena:
Kovac ne samo sto ne poznaje Windows, vec ne vidi da je u pitanju AVG :D

nazalost poznajem ga isuvise dobro jer sam proveo dobrih 5-6 godina sa njim :(
na svu srecu ;) kupus od Viste aka 7mice sam koristio jako malo - u zivotu nikad gori UI - na sve strane tone nepotrebnog teksta na svakom bozijem ekranu u control panelu.

da ne sirimo dalje, u svakom slucaju moze da se iskljuci privremeno kao sto rece vamosalaplaya. :wave:

Ako još nekome zatreba... A mogao bi neki mod i da promeni naslov topika...

Disabling of the Resident Shield is sometimes recommended before installation of a new software or drivers, since it can prevent conflicts that would otherwise occur during their installation. This however applies only to limited number of specific programs and drivers, and there is no general reason why AVG Resident Shield should interfere with an installation of any application.

To disable the Resident Shield, please:
- Open AVG User Interface.
- Double-click on the Resident Shield.
- Un-tick the option Resident Shield active.
- Save the changes.

Please do not forget to activate the Resident Shield again once you performed the tasks requiring its deactivation.

http://free.avg.com/us-en/faq.num-2429

Nazad
Vrh Dno