Office 2010, O&O defrag, PDF x-change viewer, MSE (antivirus), Adobe PS AE Pr Lr, Photomatix, WinRAR, FF i IE plus 64bit flash, TuneUP 2011 itd... jedva? :eyebrows:a mozes i pokretati 64bit programe kojih jedva da i ima.
Koliko to vise win7 (64bit) trosi memorije i kako su se igre pokazeleBilo je sto puta ali ajde jos jednom ukratko .
win 7 64 bit trosi vise memorije od win 7 32 bit pa je preporucljivo da se na 2gb rama instalira 32bit na 3gb rama je skoro sasvim svejedno a na 4gb rama sem ako nema nekog posebnih razloga treba ici nawin 7 64 bit .
Koliko to vise win7 (64bit) trosi memorije i kako su se igre pokazele
Zavisi od količine memorije. Npr, na kompjuteru sa 512 MB troši oko 300.Ne. Sedmica ne zauzima svu memoriju. Sedmica (u zavisnosti od tvoji prorgama i postavki) zauzima oko 1GB rama.
Na koji helperski alat mislis?Postoji i jedna mana kod 64. za sada u odnosu na 32. system. Mozda to nekome nije bitno, ali tek da se zna. Od helperskih alata za ciscenje malware, radi samo jedan na 64. bitnim platformama.
mene nervira činjenica da 64bitni sidebar ne pusta flesh... pa mi ne rade svi gadgeti... tako da moram da koristim 32bitni stalno.... pitam se kad će napraviti 64 već jedanput
za to su krivi gadgeti,ti samo namesti da se pokrece 32bitni sedebar i nemas problema(napravi shortcut sa ovom putanjom C:\Program Files (x86)\Windows Sidebar\sidebar.exe i stavi ga u startup),ili probaj ovaj
http://gallery.live.com/liveItemDetail.aspx?li=5d9440ea-7c20-4df4-bed9-53e15fdd1bd5&bt=1&pl=1
http://gallery.live.com/liveItemDetail.aspx?li=d61c3dc5-d66e-42cf-9647-ce21c3484df5&bt=1&pl=1
jedini gadget koji mi nije hteo na 64bitni sidebar je messenger gadget.
posto nije dozvoljeno postavljati link sa drugog foruma evo stavicu sa youtube-a,snacices se dalje da pronadjes "taj" link za jos neke gadgete koje sam ja testirao
http://www.youtube.com/watch?v=gjPy3D0M5ng
Tačno. Mnoogo je stabilan!Cudno ali niko ne spomenu jedan veliki plus u kojem je bolji win7 64bita, a to je sigurnos samog sistema jace kriptovan i stabilniji
Apsolutno (nije) tačno!Ja sam stavio W7x64 čim je izašao! Nikad nisam "probao" W7x86 (32bit)...
Šta je važno napomenuti... Do dana današnjeg, nikad nije bilo problema, crashovanja, slabijeg rada računara itd.
Zaista radi kao sat. Ja nemam ni jedan program koji ima problem sa kompatibilnošću (u kombinaciji sa w7x64)... Tako da je moja preporuka x64. Mnogo je stabilan, što je rekao @studentbg, i mnogo sam zadovoljan istim...
P.S. prestanite da plašite ljude sa time da ne rade svi programi, da nisu kompatibilni i da će uvek imati "nekih" problema... TO nije tačno!
O kojim se to alatima radi?Postoji i jedna mana kod 64. za sada u odnosu na 32. system. Mozda to nekome nije bitno, ali tek da se zna. Od helperskih alata za ciscenje malware, radi samo jedan na 64. bitnim platformama.
Evo ti jednog korisnog linka, 64-bitne aplikacije!
Na lijevoj strani su kategorije (Audio, Security, System Utilities...), a kad klikneš na neku od njih na desnoj strani izađu top download-i te kategorije.
Ima mnogo više 64-bitnog softvera nego što se misli...![]()
Odlicno! Koristio sam ga pre, stvarno je ok program, neznam zasto sam se uopste vratio na ZA![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari