Šta je novo?

Windows 7 32bit-a na novom Laptopu?

disco_killa

Čuven
Učlanjen(a)
04.01.2004
Poena
620
Drugari, imam problem sledeceg tipa ...

potrebno mi je da kupim novi laptop za firmu, i vecina kojih gledam dolazi sa minimalno 4gb rama . Ja moram instalirati, tj kupiti laptop sa Win 7 32bitnom verzijom, jer program za firmu radi samo na 32bit-noj verziji windowsa .

Moje pitanje je :

Da li bilo shta moze predstavljati problem za koriscenje racunara , ako stavim 32bitnu verziju windowsa na laptop sa min 4gb memorije, ili ce sve raditi potpuno normalno , samo moj windows nece prepoznati vishe od 3gb rama ?

Unapred hvala

Gledaj da kupiš Win7 koji je već preinstaliran na laptop, jer ti je ta opcija mnooogo jeftinija nego dokupljivanje OS-a. Mada, vidim da tako nešto i planiraš, pa se toga i drži.

Neće biti nikakvih problema, te samo teraj.

Gledaj da kupiš Win7 koji je već preinstaliran na laptop, jer ti je ta opcija mnooogo jeftinija nego dokupljivanje OS-a. Mada, vidim da tako nešto i planiraš, pa se toga i drži.

Neće biti nikakvih problema, te samo teraj.

o tome se i radi . svi laptopovi sa preinstaliranim win7 dolaze sa 4gb memorije. barem, svi koje sam ja video.
99% sam siguran da su sa preinstaliranom 64bitnom verzijom, zbog memorije jelte ...

tako da ja bash moram uzeti bez operativnog pa dodatno licencu .

Kasnije možeš da nateraš da 32 bitni vidi svu raspoloživu memoriju ali uz rizik da dođe do nestabilnosti sistema

Vrh Dno