Ja stvarno nemam nikakvih specijalnih problema, ništa kao BSOD ili sistemskih grešaka . Na istom ovom desktopu imam i W11 Insider developer verziju i tu već ima varijacija između build-ova, uglavnom u varijacijama performansi. Par updejta nije htelo da se instalira pa sam morao da preduzmem odrđene mere.
Ovaj glavni W11 je direktan upgrade izz W10 koji je poslednji put instaliran pre jedno 5 godina. Moji sistemi su uvek bili održavani redovno sa dnevnim backup-om. Uvek ažurirani sa najnovijim proverenim drajverima. SW, programi, igre i APPs samo provereni da rade kako treba i da su čisti nez mnogomešanja u system. Nikakvi 3rd party "čistači i poboljšivači" niti AV ili za traženje ažuriranja drajvera. jedino što godinama "trošim" Revo Uninstaller, posle uninstall-a programa preko njega, više ne treba nikakvo specijalno čišćenje. Storage sense radi posao odlično sada, čak i bolje i bezbednije nego Disk cleanup.
Vrlo malo restrikcija za system, ugašen auto driver install i update namešten da samo javi kada ima neki. Za privatnost, samo neki APPs da nemaju pristup i šalju podatke.