Šta je novo?

Windows 10 Store Problem

Borat

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
25.09.2009
Poena
290
Imam sve zadnje update za Windows 10, original kljuc licenciran win 10 al iimam problem sa skidanjem Gears of War 4, taj problem ima dosta ljudi ali sam probao neka resenja i nisam nista uspeo...Nisam pametan sta vise da probam, glupo mi je da ceo sistem dizem zbog jedne igre koju ne mogu skinuti...Ima li neko resenje...

Nisi rekao kakav problem imaš, jel izbacuje neku grešku ili jednostavno odbija instalaciju?

Nisi rekao kakav problem imaš, jel izbacuje neku grešku ili jednostavno odbija instalaciju?

Dodje na primer do 50 gb od 73 gb i krene opet da skida i tako u krug, dosta njih ima taj problem ali ja licno nisam nasao resenje...radio sam reset store-a preko RUN, to sam nasao ali ni to nije pomoglo, svaki update od win 10 imam instaliran, sve redovno...

Izbrisi foldere DataStore i Download...restart PC.

Screenshot (321).png

Probao opet puklo pred kraj skidanja, moracu win 10 opet instalirati il icu sacekati da oni srede problem ili naci neko resenje...

Evo ja sam upravo skinuo...probaj reset windows.

Screenshot (323).jpg

A puca gears of var 4 za forzu ne znam... A koji reset vindovs neki poseban ili...

Sent from my GSmart Akta A4 using Tapatalk

Probaj iz stora preko opcije "My Library" da skines igru umesto sa GoW stranice na storu. Ja imam Forzu i kad odem u store-u direkt na stranicu igrice stoji mi buy, a igra uredno radi update-uje se i stoji pod opcijom "My Library".

Untitled.jpg Probacu I to gore, Vuk hvala, evo ovako meni izgleda GOW4 kad ocu da krenem skidanje...I oko 74gb treba da skine ali nikad da odradi do kraja, sto ej problem dosta ljudi na netu ne samo moj....

Poslednja izmena:
Evo ja sam upravo skinuo...probaj reset windows.

Pogledajte prilog 213860

probao sam upravo reset ali posle par minuta i prvog reseta i ocitavanja kaze da ima neki problem pa ne moze do kraja da zavrsi....mozda bi najbolje bilo reinstall windowsa...ali mi sve radi osim GOW 4 pa ne znam dal bas imam potrebe...skidam sad forza pa ako nju skine necu se cimati zbog jedne igre , valjda ce srediti...

Poslednja izmena:
forza 3 demo skinuo bez problema ... ne znam sta je problem ali izgleda da je samo sa GOW 4...

Nazad
Vrh Dno