Šta je novo?

Windows 10 - povremeno iskoči command prompt ekran

PJ

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
03.09.2000
Poena
1,445
Već nekoliko puta mi se učinilo, ali danas sam 100% siguran, jer sam ga od jutros video 2 puta.
Pojavi se na delić sekunde i nestane. Ovako na fleš, rekao bih da čak i ništa ne piše na ekranu, samo se pojavi na sredini ekrana, ne tamo gde bi mi se cmd prompt inače pojavio kada ga otvorim.

Da li ima neki način da utvrdim šta to iskače?

Da li imas mozda Intel HD graficku 1 ,2 ili 3 generacije?

normalno za neke auto startup aplikacije.
ako koristis neki logitech softver, ili fanspeed...ili krekovan win.
probas recimo sa onim naprednim task managerima sa neta, oni prikazuju ono sto windows nece.

Windows update, automatsko ažuriranje drajvera, proveri i Task Scheduler

Poslednja izmena:
@CountMike čim se opet pojavi, proverim Event Viewer. sada nema šanse da pronađem događaj.

@Zekovic imam Intel HD620 (na I7-7500U) + GF 930MX ali ova druga valjda ne radi u office okruženju.

@Markomaniax OS je legalan, miš jeste Logi, ali nema instaliran software, Imam Notebook Fan Control, za 2 sedmice, punih 6 godina, od kada koristim računar. Ovaj model ima problem da fan bespotrebno divlja i BIOS updatovi to nisu rešili, tako da sam osuđen na tu aplikaciju.

@Rick problem sam zaista primetio nakon ovog poslednjeg update od pre nekoliko dana. Skroz sam ispao iz forme, kad te dve stvari nisam povezao.
Task Scheduler nemam nikakve nove stvari koje i inače nema. Mada sad ga lsitam, Vidim da ću neke taskove da pobrišem, nema potrebe za istima.

Nazad
Vrh Dno