Šta je novo?

Windows 10 password zaboravljen UEFI bios

phantomr

Čuven
Učlanjen(a)
07.11.2003
Poena
755
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel 13600KF - DeepCool AK620
Matična ploča
Biostar B660GTA
RAM
64GB DDR4 3600
GPU
RTX 2060 Super
Storage
2TB+3TB+3TB+500GB SSD
Zvuk
Logitech Z5500
PSU
Seasonic s12ii-620
Kućište
Chieftec Dragon
Monitor
27+2*19
Miš & tastatura
Logitech g600
Mobilni telefon
87925984799
Steam
mgEdikeGD
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Kablovski internet
  3. ADSL
  4. Mobilni internet
  5. Wireless provajder
  6. ISDN
  7. Modemska 56k veza
Nisam uspeo da pronadjem nijedno uputsvto sinoc koje bi mi pomoglo da resim ovaj problem, prosli put kada mi je to trebalo sam uspeo uz pomoc nekog uputstva, gde sam iz cmd menjao neke fajlove, odnosno kopirao ih preko postojecih, ali mislim da je tada win bio instaliran bez UEFI.

Standardni clear cmos ne radi?

Šta je konkretno problem zapravo? Win 10 pass ili pass za bios tj uefi?

Password za win. Zaboravljen.
Neki software koji sam pre koristio za crack passw, radi samo sa MBR, sada se zezam sa linuxom ali ne uspevam da mountejem ntfs disk gde je SAM, iako sam pratio uputsvo :)
Negde mozda gresim ili sam prevideo nesto.

Sergei Strelec zadnji i Active Password Chnager 9, ima jos par alata pa probaj. Ako nece omoguci Admin nalog.

^ To ili pre samog ulaska u Strelec okruženje, Konboot.

Hvala isprobaću sada. Da napomenem, sve je legalno windows i software, novo, nikada korišćeno. To je za mog veterinara mašina sa nekim softw za rendgen, koju su mu poslali Nemci.
HP desktop, sve super, jedino su Nemci zaboravili koji je pass :d
I sada mu preostaje da šalje nazad, čeka da se vrati ili ako uspem da mu razbijem pass, pa će onda oni odande podese šta treba oko tog programa.

Poslednja izmena:
USPEO! Strelec i Active Password Chnager, 5 sec, jedino dok se instalirao strelec, to je iso od 3+ gb, ali extra! Puno HVALA!

Odlicno, bitno da si resio.

Nazad
Vrh Dno