bomanik37
Poznat
- Učlanjen(a)
- 13.01.2022
- Poena
- 30
Raidmax vortex 500w 80 plus bronze seriesDa li je napajanje novo, koliko W i koje je?
Proveri sve konektore koji idu u matičnu, da li su dobro konektovani.
Evo skidam windows na hdd, ssd mi nije bilo uopste i na instalacu windowsa ni u boot menu crkao je ssd izgledaProveri disk, moguće da ima i tu određenih problema. sfc i dism bi takođe trebao odraditi, kada uđeš u sistem. Nije nemoguće da je to gašenje oštetilo sistem ili disk (ako je već bio u problematičnom stanju).
Nisam menjao sata kablove, kakve to ima veze?Nadam se da nisi koristio SATA power kablove sa prethodnog napajanja na novom
Boot loopao mi bios nesto, izvadio baterijicu na 10min usao u bios klilno load uefi defaults restarto se i evo sad mi ulazi u windows setupNisam menjao sata kablove, kakve to ima veze?
SATA power kablove, ne data kablove. Kablovi sa jednog napajanja nisu kompatibilni sa kablovima drugog. Ako napajanje nije modularno onda nemas brige.Nisam menjao sata kablove, kakve to ima veze?
SATA power kablove, ne data kablove. Kablovi sa jednog napajanja nisu kompatibilni sa kablovima drugog. Ako napajanje nije modularno onda nemas brige.
Ne znam da li je modularno, ovo je moje novo napajanjeSATA power kablove, ne data kablove. Kablovi sa jednog napajanja nisu kompatibilni sa kablovima drugog. Ako napajanje nije modularno onda nemas brige.
Moj je 500AF modelSATA power kablove, ne data kablove. Kablovi sa jednog napajanja nisu kompatibilni sa kablovima drugog. Ako napajanje nije modularno onda nemas brige.
Ms 500Koje je bilo prethodno napajanje?
Znaci ssd mi je crkao sam od sebe?To napajanje nije modularno tako da nemas brige oko kablova
U pitanju je adatasu 360 od 240gb jel to neki nekvalitetan? Pa je crkaoMoguce, mada nisam 100% siguran
Jesam pre par dana sve je bilo 100%, ne znam kako odjednom crkne kupio nov komp vec 3 4 godineTrebalo bi da koristiš nešto za monitoring diskova kao Hard Disk Sentinel ili StableBit Scanner koji će da ti prati ispravnost diskova u realnom vremenu.
Pa 3-4 godine, nisi kupio pre 3-4 dana. Svasta se desi za 3-4 godine. Sto lose napapanje, sto los napon, sta god. Ne znam cemu ovakva cudjenja. Crkao drugaru menjac na Pezou, izvezao ga novog posle 500 km. Mrtav, pa eto sta sad.Jesam pre par dana sve je bilo 100%, ne znam kako odjednom crkne kupio nov komp vec 3 4 godine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari