Šta je novo?

Windows 10 (FAQ u drugom postu)

Da li je moguće da "mount"-ovan ISO ostane u istom statusu i posle restarta? (Win10)
Ako da, kako? :)
Google mi ne pomaže. :/

Nađoh rešenje:
1) mora da se dodeli otvaranje ISO-a Win Exploreru.
2) Tek tada se dobije opcija "mount" na desnom kliku sa kojom ISO ostaje i nakon restarta / ponovnog logovanja.

Običnom komandom "Open with..." se samo privremeno "mount"-uje ISO, do sledećeg restarta.

Pozdrav, krenuo sam zeni da uradim reinstalaciju sistema i malo se zeznuo.
laptop ima jedan ssd i podelio sam dve particije
kada sam dosao do instalacije stoji da win ne moze da se instalira na C i ja budala zbrzam i uradim format,kasnije se setim da sam preko diskclean opcije u comd promt radio da se moze instalirati,ali da to brise ceo disk,a na toj drugoj particiji ima bitnih stvari za posao.
da li mogu nekako da sredim taj usb(napravljen preko rufus) da mogu da instaliram win ili nekako da prebacim te fajlove preko usb-a kako bi posle uradio instal
Hvala unapred

Sinoc turim restart posle 8 dana i stoji stoji plavi ekran.. i ugasim na dugme zadrzim. Ukljucim sve ok nije mi se to desavalo ranije..

Zamenio sam grafu sa nvidia na amd i sta mu sad ovo dodje 🤔

Prilozi

• wut.jpg
    wut.jpg
    45.1 KB · Pregleda: 35
Instalirao sam drajver ovaj danasnji nego kad kliknem win update nzm zasto mi ovo nudi..i kako ga se ratosliljam

Ne kapiram samo zasto mi nudi drajvere za NVIDIU a ovo dole nzm ni sta je i ne moze da se cancel ili odbije. Ok hvala probacu ovo sutra ne mogu cackati veceras

Očisti Nvidia drjver sa DDU i sve što spominje Nvidia sa

Uradio sam to naravno pre instalacije al eto probacu ponovo da ocistim nvidia stvari koje nudi ddu za ciscenje 👍

stopupdates10
WUMT (meni najbolji)
itd itd

Nego, koju ploču i CPU imaš?

Kako sam se i nadao da ce par restarta da to resi "samo od sebe". 🍻

Nazad
Vrh Dno