Šta je novo?

Windows 10 BSOD

Markic

Čuven
Učlanjen(a)
15.02.2013
Poena
555
Moja oprema  
Laptop
Macbook Air M1, HP Pavilion 17
Mobilni telefon
Google Pixel 8 Pro
Pametni uređaji
Galaxy Watch 4 Classic
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Pozdrav svima, više puta sam pisao na Windows 10 temi u vezi ovog problema, ali kako stvari stoje niko nažalost nije znao rešenje.

Naime laptop (HP Pavilion 17) u poslednja 3 meseca izbacuje veoma često BSOD sa porukom Critical Process Died? Jel zna neko kako da rešim taj problem, ili bar gde da tražim uzročnika, radio sam skeniranje MalwareBytes-om ništa nije pronašao, probao sam sfc/scannow ni on nije ništa pronašao. Evo slika iz Event Viewer:
Screenshot (20).png

Molim vas pomažite!

Poslednja izmena:
Danas sam slucajno naleteo na kometar na mobilnom telefonu (bencmark) gde kaze da su zadnje zakrpe za win10 na jednom broju masina napravile haos. Koje drajvere si instalirao, zadnji su fix za neku gresku, probaj prvo ocisti sa DDU sve od drajvera pa skini te najnovije. Ja nisam mogao da se ulogujem, brisao sam iz linuxa ceo dir sa AMD drajverima, tek tad sam uspeo da podignem safe mod, ocistio sa DDU sve sto je nasao i stavio najnovije drajvere.

Danas sam slucajno naleteo na kometar na mobilnom telefonu (bencmark) gde kaze da su zadnje zakrpe za win10 na jednom broju masina napravile haos. Koje drajvere si instalirao, zadnji su fix za neku gresku, probaj prvo ocisti sa DDU sve od drajvera pa skini te najnovije. Ja nisam mogao da se ulogujem, brisao sam iz linuxa ceo dir sa AMD drajverima, tek tad sam uspeo da podignem safe mod, ocistio sa DDU sve sto je nasao i stavio najnovije drajvere.

Samo me interesuje, hoću li posle čišćenja sa DDU-om, moći da "pokrenem" računar i ponovo da instaliram driver-e?

Samo me interesuje, hoću li posle čišćenja sa DDU-om, moći da "pokrenem" računar i ponovo da instaliram driver-e?
To ne znam da ti kazem, ja sam uspeo, win nije imao pojma koju graficku ima, startovo sam instalaciju AMD drajvera i toje odradilo, posle toga restart i sve je ok kod mene.

Odradio sam čišćenje driver-a, videću kroz par dana hoće li se ponovo javiti BSOD.

Nakon što sam odradio čišćenje driver-a pre 2 meseca, za sada nema problema, nadam se da će tako i ostati da ne ureknem.

Vrh Dno