Šta je novo?

Winamp problem

gpetar

Cenjen
Učlanjen(a)
19.01.2011
Poena
170
Da li neko ima ideju sta se desava sa winampom jer mi tiše pušta muziku nego drugi playeri i mnogo je tiši nego ostatak zvukova. Namešten je na najače i puštni su isti fajlovi. Dal može da bude problem sa drajverima za zvučnu kartu Realtek HD

Koji Windows imaš? Da nije u podešavanjima jačine zvuka smanjena jačina zvuka za Winamp?

jel zna neko koji pluginovi treba da se stave u ovaj player da bi davao najbolji mogući zvuk na 5.1 sistemu? Imam utisak da daje lošiji zvuk nego ostali audio playeri, probao sam da doteram i EQ ali isto. Jel treba neka opcija da se uključi negde ???

kako da podesim replaygain u winampu? i na koju jacinu je preporucljivo(koristim i dfx audio enhancer) ako moze neko da objasni...zelim da mi sve pesme isto zvuce(neke tihe da pojacam a preglasne da smanjim), kontam da replaygain ima efekata(menja jacinu pesama) u winampu, foobar2000 i dr. programima koji imaju tu opciju, a kada naprimer narezem disk sa obradjenim pesmama, na stubu ce zvucati normalno ili se varam? koliko bi trebalo vremena winampu to da odradi na 53 000 pesama, koliko ih imam u library-ju? (ako je neki veci posao, da ostavim preko noci)...i da , ako sam nesto zeznuo, jel mogu posle da iskljucim/izbrisem RG? i da li posle reinstaliranja sistema/winampa, ostaje zabelezen gain u pesmama?? hvala unapred

Nazad
Vrh Dno