Šta je novo?

winamp na 5.1 ozvucenju?

oogabooga

Čuven
Učlanjen(a)
20.10.2003
Poena
690
povezao sam komp sa ona 3 njegova izlaza (3 kabla bananica/chinchevi) na Xoro 5.1 zvucnike. ploca je ga-g41es2l, skinuo drajvere za realtek zvuk sa gigabyte sajta, sve instalirano i podeseno OK, kad gledam filmove, 5.1 zvuk radi kako treba. e sad kad pustim muziku u winamp, dobijem stereo zvuk samo na prednja dva zvucnika, bez bassa tojest woofera. kako naterati winamp da pokrene i woofer, a da ne stelujem u control panelu zvuk na stereo i 5.1 svaki cas, nego da mi uvek stoji podeseno na 5.1?

thx

Predpostavljam da je win7 u pitanju? Na njemu taj upmix sa realtekom neces moci da izvedes. Svirace ti samo prednja 2 ili ako eventualno ukljucis speaker fill svirace ti i zadnji ali sa ehoom od prednjih. Ako si pak na xp-u onda bi sve trebalo da bude ok...

Si siguran da ce da radi? Meni nije htelo na win7 dok je za xp radilo kao podmazano... zato sam i morao da kupim externu kartu za win7. Inace, jel ovo crackovano ili je i dalje ona trial verzija?

Trail sa "lekom" :D Radi bar gde sam ih do sada koristio (ne kazem da ce i kod njega raditi ali sto da ne proba), ima samo jedna cudna zackoljica. Ako hoces da imas normalan zvuk na zadnjima mora da se stavi 7.1 i da se ugase bocni zvucnici u podesavanjima.

A znaci i to su lecili. :D Ja sam srecom imao neki creative key koji je radio i posle 10 reinstalacija...

Vrh Dno