Šta je novo?

Winamp Lista

• Začetnik teme Začetnik teme Bishop
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Bishop

Slavan
Učlanjen(a)
11.07.2007
Poena
350
Unapred se izvinjavam ako je već bilo reči o ovome, nisam našao na pretrazi.
Znate kako kad ubacite pesme iz nekog foldera u winamp on učitava svaku pesmu (ispisuje njeno trajanje)...E sad kad ubacim par hiljada pesama to učitavanje jako dugo traje, a još gore mi je što moram da listam pesme, jer on učita samo one koje su vidljive u plaj listi.
E sad video sam kod ortaka (kome je to podesio neki ortak) da kada selektuješ folder sa muzikom on malo duže ubacuje pesme u listu, ali kada ih ubaci sve pesme su učitane. Ja sam čačkao po podešavanjima ali tu opciju ne mogu da nadjem, jedino što sam našao je da mi odmah sortira svu muziku koju ubacijem.

Da li neko zna kako ovo da podesim:wave:

Options -> Preferences -> General Preferences -> Titles -> Metadata Reading, pa štikliraj "Read metadata in the background when file(s) are loaded in Winamp or are played or viewed in the playlist editor".

Ako imaš baš puno pesama, možda ti ne bi bilo loše ni da koristiš Media Library (ako ga već ne korsitiš).

Options -> Preferences -> General Preferences -> Titles -> Metadata Reading, pa štikliraj "Read metadata in the background when file(s) are loaded in Winamp or are played or viewed in the playlist editor".

Ako imaš baš puno pesama, možda ti ne bi bilo loše ni da koristiš Media Library (ako ga već ne korsitiš).

To care, hvala što si me usmerio.
Zapravo opcija koja mi je bila potrebna je Read metadata when files are loaded into winamp

Još jednom hvala za smernicu:wave:

Nazad
Vrh Dno