Šta je novo?

Winamp i daljinac ;)

00101110

Čuven
Učlanjen(a)
15.10.2003
Poena
619
E ovako... imam tv kartciu koja ima daljinski i sad...
znaci normalno imam za primanje signala od daljinskog..

da li postoji mogucnost da se napravi aplikacija koja ce da cita komandu sa daljinca i da recimo radi winamp?!?!

valjda ste me razumeli sta ocu da kazem 🙂

Probaj da li Girder podrzava tvoj daljinac...Trebalo bi da radi, posto Girder podrzava zaista veliki broj kartica/daljinaca.

http://www.girder.nl/

HELP!
kao prvo nista nisam uspeo da uradim, tj. uradio sam da ne mogu vise da startujem aplikacaciju, uvek mi pukne kad pokusam da upalim 🙂

A da li si svoj daljinac nasao u listi kompatibilnih?
Ja sam za moju MSI TV@nywhere master morao da skinem poseban drajver koji se mora iskopirati u folder instaliranog programa Girder.

Ja imam kworld i girder radi fantasticno. Potrazi malo bolje.

Probaj uICE,najlaksi je za koriscenje.
Meni radi super sa kworld !

Dobro kod uICE-a, a sto sam video kod jos jednog programa cijeg imena ne mogu da se setim (omatorilo se 🙂 ) je sto podrzava tzv. USB Human Interface devices. To znaci da ako imate bezzicni USB Joypad mozete da kontrolisete PC preko njega. Ja od tih USB HID imam samo monitor, ali nije mi palo napamet sa probam preko kontrola na monitoru da menjam pesme u Winampu 🙂

cek bre...
sada ste me skroz zbunili 🙁
koliko sam "shvatio" onaj mali kablic sto izlazi i z tv kartice sto na kraju ima malu budzu (de prima signal) je kao infra ili ne?!?!
btw: o5 pitam, sta da stavim kao device u uICE jer nekak ponudjen kworld...

AuReUs ReCtoR je napisao(la):
cek bre...
sada ste me skroz zbunili 🙁
koliko sam "shvatio" onaj mali kablic sto izlazi i z tv kartice sto na kraju ima malu budzu (de prima signal) je kao infra ili ne?!?!
btw: o5 pitam, sta da stavim kao device u uICE jer nekak ponudjen kworld...

Ja sam kod mene stavio "TV capture board"

Evo ti plugin za kworld u girderu. Raspakujes i stavis kworld.dll u plugins direktorijum i oznacis ga u file->settings->plugins

Program o kom Delimir pricha, omogucava kontrolu PCja putem npr joysticka (a moze i nekog daljinskog 🙂 ) je Remote Selector. Ja ga negde zagubio a mrzi me da sad trazim. Valjda se lako nalazi na netu 😉

poz

Tako je, Remote Selector je u pitanju. Meni je radio sa npr. joypadom koji se kaci na gameport, i naravno sa PCTV daljincem.

Mozda je glupo pitanje ali da li je nekako moguce da se koristi daljinski od TV-a i obican USB IrDa adapter (koji inace koristim za mobilni tel.) ?

sad sam malo tražio, girder se od verzije 3.3 plaća, a sve ranije verzije su povučene... ako nije veliko može neko da mi baci na mail neku raniju verziju?

[email protected]

Imam ja 3.2.9, velik je oko 1,7M ako ti odgovara?

ako tebi nije problem da šalješ nije ni meni da skinem! 🙂
samo šalji!
10x

Poslao... ajd ako ti bude jos nesto trebalo javi se mail-om

10x 🙂

Ajd please ako mozes i meni tu stariju verziju da posaljes, kao i neke textove (ako ih imas) da se lakse savlada konfigurisanje daljinca... [email protected]

Unapred TnX

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno