Šta je novo?

Winamp +5 sec -5 sec

VexMunja

Slavan
Učlanjen(a)
18.05.2005
Poena
380
Winamp +5sec -5 sec.... Dali ovo moze da se promeni? Kada motam pesmu < > da taj interval bude manji recimo??? Nervira me... Kad skidam pesme da sviram :guitar: nekad mi je taj interval veliki!

Ovo izgleda nikog nije zanimalo... Svima je ovo ocigledno ok... Ajde onda da drugacije preformulisem pitanje: Dali postoji neki program kod kog je ovo gore navedeno izvodljivo???

Resenje za tebe je BS player, program koji se uglavnom koristi za reprodukciju video sadrzaja, ali moze da posluzi i za pustanje MP3-a. Njegova prednost za tebe je, ironicno, mana za mene, jer na strelice levo i desno premotavas po 1 sekundu nazad odnosno napred. Ja bih voleo da ima mogucnost da premotava po 5 sekundi kao winamp. Ima mogucnost i da premotava po 10 sekundi nazad i napred na tastere ,. (tj. <>) ali je meni to previse, tebi ponovo, mozda moze da koristi🙂
Inace za to sto ti radis, meni je winamp sasvim ok🙂

Eh da, zaboravio sam da mozda moze da se nadje plug-in za winamp koji bi radio ono sto ti zelis, mozda bi cak mogao da podesis koliki zelis da bude skok, ako takav plug-in postoji, naravno.

Poslednja izmena od urednika:
mozda ti bude od koristi da probas amazing slowdowner, program koji reprodukuje melodiju brzinom koju zelis, a da se pri tom ne menja tonalitet, odnosno ne funkcionise kao pitch shift, vec samo usporava melodiju. Tako mozes bukvalno ton po ton da chujes ako se radi o nekim brzim skalama ili nesto ne mozes da razaznas. Plus, mozes da odredis koja deonica hoces da ti ide u looping-u (da se ponavlja), mozes da regulises stepen visokih, niskih tonova i jos mnogo toga.

Poslednja izmena:
nidzoni je napisao(la):
mozda ti bude od koristi da probas amazing slowdowner
Vec ga koristim,program je EXTRA,) ,ali samo za zahtevnije stvari,tj.redje...Ovi danasnji hitovi su prave tra-la-lajke kad je svirka u pitanju,veci mi je posao da uradim-sredim ritam nego da skinem pesmu:,,:

@Zekaleon:
Probacu BS,nije mi padalo na pamet da ga koristim u te svrhe:wall:

Zekaleon je napisao(la):
Njegova prednost za tebe je, ironicno, mana za mene, jer na strelice levo i desno premotavas po 1 sekundu nazad odnosno napred.
Slazem se,jeste mana kad gledas film,stvarno smara kad motas po sekundu.(Mislim,ne gledam film motajuci ga,ali potrebe ima ponekad)

Nazad
Vrh Dno