Šta je novo?

WinAmp 5 Download??

Avijon

Čuven
Učlanjen(a)
16.03.2002
Poena
685
Elem,muci me sledeci problem :
Na pomenutom WinAmp-u postoji funkcija slusanja muzike preko neta(Mislim da se slusa preko winam.com,nisam siguran),i gledanja spotova.
Mene zanima,da li je nekako moguce da se snimi ta muzika i ti spotovi,recimo,ja gledam spot,a da u isto vreme neki program snima to sto ja gledam na monitoru???

Poz

Naravno da mozes. Za muziku je najbolje da nadjes neki mp3 encoder sa mogucnoscu snimanja i real time enkodiranja, npr.Super Mp3 recorder.

U audio mikseru (zvucnik pored sata dole desno :) ) kao recording source izaberi Wave, upali, recimo, Nero Wave Editor (ako imas Nero 6.x), udri Record a ovamo pusti sta hoces. Kad zavrsis sa snimanjem, lepo u Wave Editoru File > Save As i snimi kao MP3.

Momci,hvala puno,ali opet mi se cini da to nije onaj idealni mp3 zvuk,da li je moguce da se nekako procisti,i ako jeste,kako?????

Pa nije idealan zato sto najcesce nije 128kbs/44.1hz... Juri neki radio koji emituje u tom ili boljem kvalitetu...

Poslednja izmena:
Hehe, idealni MP3 zvuk :d
Te reci nikako ne idu u istu recenicu :)
Ko sto ti rece kobac, juri stanice koje pustaju kvalitetniji zvuk. Ove sto pustaju manje kvalitetan zvuk ne rade to da bi zezale slusaoce, nego da bi zvuk mogao da stigne u realnom vremenu (tojest odma') kroz jadnu modemsku vezu. Takodje, gledaj da ti sve ostalo u mikseru/recording bude mutovano.

Eh,da,ja zaboravio da se javim,sve je OK,sredio sam(koliko sam mogao),i bas sam zadovoljan,nego mi nesto mnogo....Ma dobro,ajde,necu :eyebrows:
Jos da moze tako nesto,da se snime spotovi....

Hm,daaaa...
ELem,koristio sam jedno vreme Nero Wave editor,ali nisam mnogo obracao paznju na zvuk,ali sam video da ne snima 128kbps/44kHz,e,sad,poslusao sam Mayo-a,i probao super mp3 encoder,i,veoma mi se svidja program,ima funkcija podesavanja kvaliteta i frekvencije,medjutim,ovo sto sam ja nasao je neka demo verzija,tako da moze da snima samo 40 sec,e,sad,kako da iskljucim tu funkciju,a,naravno,da ne platim :banana: ,mislim,da li je moguce da se skine ta "blokada'' sa 40 sekundni,da prebacim celu pesmu iz .wav u .mp3?????
Help :(
Poz :wave:

da neplatis, jedino da probas da poslajes mail sa tuznom pricom proizvodjacu pa se on mozda smiluje na tebe. A svako drugo resenje je zabranjeon pominjati ovde ;)

program RipCast Streaming Audio Ripper ~ automatski prepoznaje ime pesme. odvaja pesmu po pesmu, snima je u istom formatu koji se emituje na internet radiju... shta tjesh vishe...

ajde opet pomoc, kako podesiti da u winamp-u dobijem listu internet radio (streaming media) preko ovog smora sbb-a odnosno flatlight. jer prijavljuje neki error...

Nazad
Vrh Dno