Šta je novo?

Win7 i 8800gts???

BuNnY_nIsH

Čuven
Učlanjen(a)
05.10.2005
Poena
630
Nisam bash mogao da istrazujem na ovu temu, pa me ukratko zanima samo ako neko zna, da li su kompitabilni windows 7 i Asus 8800gts 320mb, odnosno da li 8800gts dolazi do punog izrazaja??? Ozbiljno se razmisljam da predjem na win7 i to je jedina stvar koja me brine da li ce da radi kako treba...

HVALA UNAPRED!!!!!

Nema razloga da ne radi kako treba.
Ako i dalje budes sumnjicav napravi dual boot XP-7even.

Nisam bash mogao da istrazujem na ovu temu, pa me ukratko zanima samo ako neko zna, da li su kompitabilni windows 7 i Asus 8800gts 320mb, odnosno da li 8800gts dolazi do punog izrazaja??? Ozbiljno se razmisljam da predjem na win7 i to je jedina stvar koja me brine da li ce da radi kako treba...

HVALA UNAPRED!!!!!

Kompatibilno je sve to, cak ce ti Win7 automatski instalirati genericke drajvere.

Znaci da vec postoje drajveri u Win-u, Plug&Play u pravom slislu 🙂

Ma skini sa NVidia zvanicnog sajta drivere za WIN 7 i vozi. Cak i moja, vec vremenom pregazena Asus 7600GT, radi perfektno sa Win 7.

Kompatibilno je sve to, cak ce ti Win7 automatski instalirati genericke drajvere.

Chak shtavishe, Win7 ce naci poslednje nvidija WHQL drajvere koji su izashli i predloziti da ih skine i instalira :wave:

Radi sve kao satic na Win7, nema brige.

Sve radi ODLICNO!!! Provereno i u SLI-u! :wave:

Chak shtavishe, Win7 ce naci poslednje nvidija WHQL drajvere koji su izashli i predloziti da ih skine i instalira :wave:

Radi sve kao satic na Win7, nema brige.

Kad sam instalirao Win 7 na mojoj masini apsolutno sve drajvere mi je instalirao, a update mi je ponudio najnoviju verziju Catalyst drajvera 🙂

pa extra. sve sto sam ovde cuo mi se dopada.....samo josh da izadje full verzija win7 (za neki dan) i to je to!!!!!

pretpostavio sam...izvinjavam se!!!!

Nazad
Vrh Dno