Šta je novo?

Win2k sp3 i modem

• Začetnik teme Začetnik teme zilet
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

zilet

Čuven
Učlanjen(a)
22.01.2001
Poena
619
E nisam siguran ali od instalacije Sp3-ojke meni veza sa netom i to bilo kojim provajderom puca kao nenormalna..E sad nisam bash siguran da je do SP3-a ali nisam nishta bitnije posle toga instalirao a sve sam precheshljao ali opet mi nije jasno. A pre toga sam imao fantazija vezu Mogao sam 40 dana da budem online i da se nishta ne desi..Ne kontam... mozda su i provajderi promenili modeme ili ptt neshto budzi oko linija 🙁

Koji je provajder u pitanju ?
Ortak je na YUBC-u i veza mu puca na svakih 10min...

Vocko je napisao(la):
Koji je provajder u pitanju ?
Ortak je na YUBC-u i veza mu puca na svakih 10min...

Pa imao sam problema bash sa istim.. Fora je izgleda bila u tome shto sam dok sam neshto chachkao pomerio datum za dva dana unapred i on mi je odbijao slanje mail-a i u tom trenutku me disconectovao.. esad problem je shto mi to radio i sa veratom:!?
Zbunt..
ali sad sam provali o da mi datum bezi pa sam se vratio..
E da i malo mi je nemoguce da me disconectuje zato shto mi je losh datum!

Ladno mi puca veza pri slanju maila iz Outlook-a !! Ne znam koji je to trip. Bilo da je slanje uspeshno ili neuspeshno on mora da prekine vezu i kada bi mi neko objasnio kako mu to uspeva sve bi mi bili jasno ali ovako nishta mi nije jasno🙁

Nisam namestio da iskljuchivo koristi jedan dial-up za pristup nekom mail serveru pa stvarno nema razloga da prekine vezu. Ne znam da li je u ovo umeshao prste sp3 ali mi je stvarno chudno. Probao sam reinstalaciju IE-a ali jock..
Necu da se prebacujem na neki drugi mail client jer sam ovde pun sveg ai svachega i ne bih mogao opet da se pokupim u novom klijentu🙁

Ima li neko ideju kako da reshim ovo?
Ah da i naravno nisam sachuvao backup fajlova pre nego shto sam instalirao sp3. Tako da od vracanja nazad nema nishta!

Trenutno mi je Outlook totalno nefunkcionalan!

Smorio me je nachisto i ja predjoh na The Bat koji je fantazija.. Moja stara ljubav🙂

Nego ajde preporuku za neki dobar News Reader?

a da ti nije slucajno stiklirano tools/options/connections/ habg up after sending and receiving ???

D-KEE je napisao(la):
a da ti nije slucajno stiklirano tools/options/connections/ habg up after sending and receiving ???

Pa nije prvo sam to proverio..
uopshte mi nije jasno.. Neki zestoki trip ili se to neko preko neta igrao sam mojim compom🙁

Nazad
Vrh Dno