Šta je novo?

Win2000 (waiting for network connections)

SrdjanBob

Čuven
Učlanjen(a)
17.04.2003
Poena
609
Racunar nije u mrezi i nema mreznu kartu , krene da se butuje i ispise

"waiting for network connections.."

posle toga kao da stoji 1 minut (kao win98 sa mreznom koji nije u mrezi)
i posle toga normalno digne win2k

Sta da radim ??
Gasio sam neke sevise i nista , pa ako neko zna ...

Rekao bih da ti se negdje tokom inicijalizacije kernel faze gubi informacija o network driverima koje treba/ne treba pokrenuti. Mada, ovo, narocito ukoliko nemas dovoljno RAM-a, i nije tako zabrinjavajuca situacija.
Pretpostavljam da je u pitanju 2k Pro?!

Za pocetak, preporucio bih da mozda malo provjeris hardware, pa ako je tamo sve uredu, probaj sa opcijom sfc -scannow u command prompt-u (mozda samo imas neki corrupted driver)....ako ni to ne pomaze, preostaje ti Last Known Good Configuration i, na kraju, reinstall....

Edited:
P.S A sta kaze Event Viewer?

+- je napisao(la):
Rekao bih da ti se negdje tokom inicijalizacije kernel faze gubi informacija o network driverima koje treba/ne treba pokrenuti. Mada, ovo, narocito ukoliko nemas dovoljno RAM-a, i nije tako zabrinjavajuca situacija.
Pretpostavljam da je u pitanju 2k Pro?!

Za pocetak, preporucio bih da mozda malo provjeris hardware, pa ako je tamo sve uredu, probaj sa opcijom sfc -scannow u command prompt-u (mozda samo imas neki corrupted driver)....ako ni to ne pomaze, preostaje ti Last Known Good Configuration i, na kraju, reinstall....

Edited:
P.S A sta kaze Event Viewer?

w2kpro, dzarao sam po serviisima menjao ime racunara i ...
i sada normalno butuje tako da ne znam sta je biio problem

Problem je u tome sto si kod podesavanja internet konekcije chekirao opciju TCP IP. Kada sam je ugasio sve je bilo OK. Uzgred zbog istog problema sam 3-put formatirao hard 🙂 Pozdrav.

hall je napisao(la):
Problem je u tome sto si kod podesavanja internet konekcije chekirao opciju TCP IP. Kada sam je ugasio sve je bilo OK. Uzgred zbog istog problema sam 3-put formatirao hard 🙂 Pozdrav.

meni je i dalje ukljucen TCP/IP

Nazad
Vrh Dno