lugonja je napisao(la):Kako skinuti Service Pack 2, ja kao skinuo i onda vidim da je to samo za office xp, ja sam mislio Service Pack 2 za ceo windows, posto mi komp sporo radi, gnjavi nesto, a ne znam zasto...Ako neko zna odgovor hvala unapred...![]()
WARNING! This technical preview is unsupported and is intended for testing purposes only. Do not use in production environments.
drapin je napisao(la):...Ponavljam, evo ovo upravo pisem sa XP-a na kome je instaliran isti taj preview SP2...internet konekcija radi s vremena na vreme ( valjda novi unapredjeni firewall zeza ), IE menja skin sa XP look na Classic look onako "random" kad mu se prohte, gubi se sat i ikone u system tray-u, sistem se podize duplo sporije nego ranije itd itd...
drapin je napisao(la)::lupko: :rupa: Dobro, nisam video da su pustili ovaj preview na javni download, sorry.
Ipak, obratite paznju:
Pravi, finalni SP2 bi trebao da izadje negde na leto, valjda.
Ponavljam, evo ovo upravo pisem sa XP-a na kome je instaliran isti taj preview SP2...internet konekcija radi s vremena na vreme ( valjda novi unapredjeni firewall zeza ), IE menja skin sa XP look na Classic look onako "random" kad mu se prohte, gubi se sat i ikone u system tray-u, sistem se podize duplo sporije nego ranije itd itd...
drapin je napisao(la):Service Pack 2 za XP ne postoji ! :d
Tacnije postoji beta ili Release Candidate 1, koji naravno ne moze da se nabavi "legalno". Nekoliko ljudi na forumu je prijavilo dobre rezultate nakon sto su hrabro instalirali to cudo, moja iskustva su jako losa, jos uvek ima previse bug-ova. NE preporucujem !
Stevs je napisao(la):Probao sam SP2 betu koja je postavljena na javni download i korektno mi je radila. Nisam primetio nikakve anomalije. Doduše nisam je nešto dugo ni koristio.
drapin je napisao(la):Da li to znaci da si je deinstalirao ? Ako jesi, KAKO ??? Ne mogu naime da nadjem nacin: uninstall ne postoji...
kUdtiHaEX je napisao(la):E pa to je kada se igrate sa beta verzijama SP-ova... a ljudi su bas nestrpljivi...
drapin je napisao(la):Da li to znaci da si je deinstalirao ? Ako jesi, KAKO ??? Ne mogu naime da nadjem nacin: uninstall ne postoji, System Restore ne radi...nisam ga ja iskljucio, nego, jednostavno - ne radi, nema nista ni u Remove programs ni components, ponovni klik na exe samo ponovo pokrece instalaciju...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari