Šta je novo?

Win XP SP2 pucanje Shera

vlada13

Čuven
Učlanjen(a)
27.02.2003
Poena
620
Elem, winXP sp2 na mashini, sherovana D particija (koristi se kao mrežni disk u lokalnom LANu u kući) i posle recimo pola sata do 4 sata jednostavno win izbaci neki Error (uradiću screen Shoot) i pukne sher. Sve ostalo radi OK na toj mašini, jednostavno samo nestane sher sa te particije i bilo kakav pokušaj ponovnog njenog šerovanja pada u vodu. Prilikom resetovanja mašini sve radi normalno (šerovana je particija, ima privilegija read/write) i opet posle određenog vremena pukne.
Jel imao neko sličan problem i kako ga je rešio? Da napomenem da sam format C:, instalirao windows i ponovo se pojavljuje 😡

Ajd uradi screenshot pa da vidimo.... i ubaci koja ti je konfa na tom kompu i kako ih povezujes u tu kucnu LAN mrezu...

Generic Host Process for Win32 Services

Generic Host Process for Win32 Services has encountered a problem and needs to close. We sorrz for the Inconvenience.

Ostatak je blabla bla. Znači mašini preko Remote Admina, VNCa pristupam normalno, konekcija sa Internetom je neprekinuta, jednostavno samo sher pukne, tj samo se sam šugavi windows kolje sa nečim u vezi šerovanja particije na kojoj su samo podaci, nema ništa od sistemskih fajlova na njoj.

Poslednja izmena:
Evo čisto ako neko nekad bude imao isti problem:
- Zamenio ploču i procesor (imam par "kompleta" u radionici 🙂 ) - nije
- Isključio No-IP klijent i HUB - nije
- Iskljičio sam Apex DC 1.0.1 i evo već 6 sati nije pukao share na mašini, videću do ujutru, 99% sam siguran da se Apex nešto kolje sa njim 🙂

Nazad
Vrh Dno