Šta je novo?

win xp sp2 pravi probleme

• Začetnik teme Začetnik teme velko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

velko

Čuven
Učlanjen(a)
21.11.2004
Poena
675
problem je sledeci: veceras mi se pri podizanju win-a odmah nakon welcome screena pojavilo malo prozorce na kome nije pisalo nista, samo sam mogao da izaberem yes ili no. bilo sta da izaberem win se podigao normalno. to mi se desavalo i prosli put zbog cega sam morao da instaliram ponovo win jer posle par dana nije reagovao ma sta da izaberem i uvek me je vracao na welcome screen i to prokleto prozorce. :crash: zbog cega se ovo desava?

inace u pitanju je win xp home sa sp2 koji je tako dobijen, znaci nije naknadno ubacen sp2 vec ga je takvog ms isporucio drugaru. naravno "aktiviran" je standardnom srpskom procedurom. 😉

od skoro sam ovde pa neznam sta ste sve pisali u vezi SP2... ali mani se uopste nije dobro pokazao SP2. koristio sam ga par dana i odmah obrisao. secam se kad *****i paskal nije hteo da ukljuci, pokazivao je neku gresku... i jos nekoliko sitnih gluposti mi je pokvario.

Velkod, bar imas mogucnost izbora 🙂 Salu na stranu, probaj da vratis masinu na default (mislim na memoriju i CPU ako si se igrao o/c) ili da pocupas sve sto ti nije neophodno za rad kompa - tv tjuner, modem, zvucnu ako nije integrisana etc.. pa vidi sta se desava.

izgleda da sam resio problem. aktivacija je bila izgleda losa tako da mi je nestao prozorcic cim sam probao drugu "aktivaciju" 😉

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno