Šta je novo?

Win XP ili Win XP 64

Sale_Nis

Čuven
Učlanjen(a)
30.01.2003
Poena
620
Draga gospodo..

Posto sam imao problema sa predhodnim kompicem i posto sam ga se bukvalno otarasio, kupio sam novu mashinu.. Ovoga puta Athlon 64 3200+ sa nekom Abit plocom KV8-Pro 3rd eye. Da Vas ne davim dalje konfiguracijom, uzeo sam mashinu onako da valja i da bude kako treba..

Ono izmedju cega se sada dvoumim je koji OS da stavim na njega? Da li Win XP ili Win XP 64? Svakako da ce na C particiju da ide Linux RH AS3.0 jer mi treba za posao, a XP mi sluzi za opustanje i tako neke zezalice u obradi video materijala!

Ono sto me interesuje je sledece:

Posto i nisam bas neki zestoki poznavalac Windblowsa interesuje me sta gubim/dobijam sa XP64 u odnosu na XP Pro? Da li tako nesto uopste raditi ukoliko racunar koristiti pod Windblows okruzenjem za neku video obradu i slicne stvari!?

Unapred hvala!

PS. Ovaj racunar je zamenio jednog Athlona XP 3200+ koji je sada na mestu onoga koji mi je pravio probleme!

Drzi se jos 32 bit-ne verzije Windowsa. Razlog je prost - nedostatak drajvera za XP64 platformu. Imajuci u vidu da je XP64 relativno skoro izasao, a takodje znajuci koliko je vremena potrebno da po izlasku novog Windowsa sve dodje na svoje mesto, i to bi uskoro trebalo da se stabilizuje.
A za sada, 32 bit-na verzija 🙂 (ja drzim Windows 2003 Enterprise Server na A64).

Hvala, tako cu i uraditi! I ja sam svrljao malo po netu i provalio da nema drivera za moju TV kartu! Tacnije, skoro da ni za jednu nema! Hi hi hi.. Ima samo za neke Ati All in Wonder, a ostalo je truba!

Jos jednom hvala pa se cujemo!

Pozdravljam te!

Nazad
Vrh Dno