Šta je novo?

win xp host problem

Dragoni

Čuven
Učlanjen(a)
21.04.2002
Poena
630
instalirao sam win7 i desetak dana sam samo njega koristio, on je na zasebnom disku, danas sam pokrenuo xp sa drugog diska i zatekla me je neprijatnost u vidu poruke
" internet error host server unreachable "
trazio sam preko search opcije slicne probleme, probao i hotfix programce i jos jedno i jos par saveta nadjenih u drugim temama na bench-u ali nista od toga mi nije vratilo internet u XP-u, sedmica radi OK, medjutim treba mi i XP, zna li neko kako da vratim internet na njemu. Da nije instalacija sedmice prouzrokovala ovaj problem, s obzirom da je pre nje sve bilo u redu.
evo u prilogu i slika koja vizuelno oslikava problem.

vidim ima puno helpera, btw. uspeo sam da vratim internet, ali mi idalje izlazi prozorcic sa porukom " internet error host server unreachable ". Ima li neko iskustva sa hostom koji mi se pojavljuje na sred ekrana. Rado bih ga eliminisao

mozda nece zbog teme da ti pomognu...salim se.....ali tema je uzas sa svim tim histericnim bojama...ne salim se

nego....lepo google i potrazis event id 1003 kako ti i pise ili error code 0000007f...samo ti znas kako ti se ponasa masina

Kazi ti nama kakav net imas? Kejbl,adsl (modem il ruter) wireless...?

Di,mani ga sa temama,ukusi su razliciti... :)

koliko sam citao na tu temu malopre...kaze uglavnom network adapter drivers ili neki hardware crkava
pa eto...najpametnije prvo menjati driver pa posle videti sta i kako

Kazi ti nama kakav net imas? Kejbl,adsl (modem il ruter) wireless...?

Kejbl net.

Napisao sam da sam internet osposobio, znaci u kompu podizem oba systema bez problema i internet radi i na win7 i na xp sp3, ali ostala je ova dosadna poruka koja znaci da windows nije u potpunosti ispravan, tj. nesto ga muci, skenirao sam nodom, nista nije pronasao, probao sam i neke utility programe, REPAIR XP, XP MANAGER, videcu da nadjem i cc-cleaner neko ga je preporucivao.

mozda nece zbog teme da ti pomognu...salim se.....ali tema je uzas sa svim tim histericnim bojama...

a tema... ako treba okacicu sliku iz win-a bez teme (classic) ... :type:

a na google ima svega i svacega, evo jedan od linkova ovde

ali ko ce ovo razumeti....

evo jos neki info koji je pomogao drugima...
kaze da su system restore fajlovi osteceni...
znaci disable system restore na svim particijama, restart...ako ti je potreban system restore ti ga ponovo ukljuci

a drugi ukazuju na ostecenje memorije sto je bio jako cest slucaj

probacu da uradim repair XP pomocu instalacionog diska, nadam se da se ostalo u sistemu nece poremetiti

Nazad
Vrh Dno