Šta je novo?

Win XP & GeForce2 problem(cina)

• Začetnik teme markoj
  • Datum pokretanja
M

markoj

Guest
Pozdrav,
pre par dana castio sam se grafickom "Asus - v7100 Pro, Geforce 2mx400 32Mb" i kada sam je stavio XP je sam prepoznao o cemu se radi...
Danas pokusam da igram neku igricu return to castle Wolfenstein), kaze ne moze da pronadje OpenGL, potrebni su najnoviji driveri, pa ja dodjoh ovde skinuh najnoviji detonator i tu pocese moji problemi.
Prvo dragi XP mi nije dao da instaliram detonator, "ne prepoznaje ga", iako sam isao na onu opciju "idi dalje bre" al nista, stane na 27% ...
Onda uzmem CD sa driverima koji sam dobio uz karticu pocnem da instaliram, XP mi opet nista ne da, ja se nekako proguram, komp se resetuje i vise nece da upali, tj upali ali nece da prihvati taj driver vec moram da ga vratim na stari :(

Ako je neko razumeo sta sam hteo da kazem, i ako moze da pomogne bio bih mu veoooooma zahvalan.
Pozdrav,
Marko

Instaliraj21.81 dakle samo klikni dva puta jer je exe i kad ti kaze "mojne nema digital signature" ti kazes continue....

pozdrav

Mozes da pokusas i 23.11. Meni na Ino MX daju bolje rezultate nego sa 21.81 Naravno u oba slucaja skini drajvere za XP ;) a koliko vidim doticne imas i na Benchmarku

Radus-e,
pokusao sam sa 23.11. i nista nisam uspeo, pa sam na kraju brisao xp-jeve drivere, pa unistio sistem :) i na kraju sam kako je Broz rekao sa 21.81.a uspeo da dovedem stvari na svoje mesto :)
Veliko hvala obojici !

Ma slusajte vi Broza-on vrti gde burgija nece;)

nema na cemu i drugi put

PS iskustvo je divna stvar-ja sam skinuo sa leadtek-ovog sajta 21.83 i haos mi je bio na racunaru a probao sam i novije ali su ovi ubedljivo najbolje radili(rade):)

Pa lepo ja kazem, 98 ruuuuuuuuuuuullllllllllllllaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!

gladiac je napisao(la):
Pa lepo ja kazem, 98 ruuuuuuuuuuuullllllllllllllaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!

Gladiac ne budi toliko euforican - pa nije josh Nova godina :D
Ja kazem da XP rula i stvarno je tako,a to mogu i mnogi da potvrde.

POTVRDJIVAM!!!! XP XP XP XP XP
i uzgred SRECNA NOVA GODINA!!!!:wave; :D
Mogao bi da se otvori topic GDE CEMO ZA DOCEK!

Ja prvi najvise mrzim rasprave kao Intel vs. AMD i XP vs. the res of the OS, ali posto vidim da je to ovde neizbezno i da se teme menjaju na gore pomenute kako se kome svidi moram reci:

WIN XP RULA!

Nazad
Vrh Dno