Šta je novo?

win server 2003 i Graficka palit8800gt - problem

Mixoni

Slavan
Učlanjen(a)
28.06.2006
Poena
310
Pozdrav ljudi...Evo ovako.. Pre par dana instalirao sam win2003 server (standard) na komp (pored xp-a koji je takodje instaliran pre ovoga) i instalacija je prosla ok...E sad instalirao sam naravno drajvere (sve sto je potrebno) i tu dolazi do problema..Naime imam Nvidiu Palit 8800 gt karticu i stavio sam i drajvere za nju ..medjutim prilikom restarta i pokazivanja desktopa izlazi mi upozorenje "Upload your drivers and programs ":S:

U device manageru win2003 ne vidi Palita tj ispisano je da ga vidi kao neki standardni VGA device....Odradio sam DXDiag koji takodje ga vidi kao standardni VGA device i jos pored njega stoji malo u zagradici (1hertz):zgran::zgran::zgran:

Odem ja na propertis>>advanced>>monitor ....ii kad vidim da ne mogu da podesim refresh rate nego ima samo opcija "default monitor refresh rate" koja je i upisana... (aa inace instaliro sam i drivere za monitor Syncmaster 940B)

Tako da ne znam kako da nateram win2003 da mi prepozna Palita i kako da namestim refresh rate koji treba da bude 60 hertza.....Svaka pomoc bi mi dobrodosla...:type:
Hvala i pozdrav:banana:

a za server 32bit nikada nisu napravljeni....

Ne znam sta da ti kazem :S:

Mozda mozes da probas rucno sa nekim forceware drajverima (otpakuj ih, pa direktno iz device managera point-uj na njih), ali ne znam da ti kazem dali ce raditi ili ne....

Poslednja izmena:
videomc8.png

da li ti je hardware acceleration na Full?

videomc8.png

da li ti je hardware acceleration na Full?

ne hardware acceleration je bio na none.....pa sam stavio na full....al ne vrdei ni to jer meni win ne vidi kartu u device manageru.... :(

Da li moze da mi ostane ovako kako mi je sad ..posto mi je u sustini bitno samo da imam sliku ...mislim zanima me da li ono (1hertz) nece uticati na monitor...Jer necu da se igram preko wina2003 ,treba mi samo za ucenje :)

Hvala na odgovorima.. poz

Nazad
Vrh Dno