Šta je novo?

Win Mobile 5.0 must have programi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
care, search bi odradio odlichan posao, evo sa teme koju sam ja postavio pre 5 meseci, chovek odgovorio AMA bash sve -

Pvo qtek ima procesor od 520MHz,
A qwerty je njesra, najbolje je kad ima tastaturu kao kod moba al su retki (Asus P525,526,527 hp 614c...)
A sto se tice programa ako koristis 2003se:
Prvo i obavezno spb pocket plus 4.02 (today i ikonice + normalni file explorer)
handy switcher i handy meni
za prf, word, exel... clear vue
spb imager i resco image viewer -za slike pa koji ti se svidi
core player(ex tcpmp) pushta sve video (i audio)formate
igo 2006 za navigaciju
space time - najbolji calculator ikada (radi matrice, funkcije, 2d, 3d, i ne znam kako al na sajtu pise 4d, a moze i za obican racun ;))
.......................
Napisi za koju svrhu ti treba program, i za koji wm os pa ti javljam. A preko pm ti pustam linkove gde da skines. zzzz

programi koje je avram naveo su u stvari za WM 5.0, jer su 2003 (koji ja imam na iPaq) i WM 5.0 veoma slichni.

Poslednja izmena:
Treba mi neki doc/txt reader koji ima opciju "wrap to window". Clear vue nema tu opciju, a sam winmobile word je ima, ali je nezgrapan, treba mu po 5 minuta da preslozi knjigu da bi je otvorio u ovom modu.

Zgodniji je pda za citanje ebooks od velikog monitora, mozes da se zavalis u krevetu i citas.

Igoritza, ti bar nisi čovek uskih vidika :)
Bar sa pola citiranog posta se ne slažem, if aj mej :)

Aco, ima dosta alata za čitanje e-books, ali ih nisam testirao, pa ne mogu da ti preporučim. Ali, preporučiću te kod svog dobavljača :)

Gde se proverava koju trenutno verziju imam instaliranu?
Ides u windows folder i pronadjes fajl koji se zove "cgacutil", klikni na njemu i videces tacnu verziju.
Evo kako izgleda kod mene:

netcf.png

A od programa ja bih preporucio SPB Mobile Shell koji vredi probati, pogledaj ovde:
http://www.benchmark.rs/forum/showthread.php?p=1794100#post1794100

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno