Šta je novo?

win installer has stop working____

oogabooga

Čuven
Učlanjen(a)
20.10.2003
Poena
690
win7 koji sam dosta puta instalirao, na doticni laptop i pre 3 nedelje, danas pokusavam i desava se sledece. ima ati radeon mobilitz 4250 u njemu, kad pokrenem drjavere da instalira, instalira samo ccc i neke gluposti, bez drajvera, a bilo sta drugo na njemu da probam da instaliram, izbaci da je win installer prestao da radi za doticni program?????????? win je svez, instaliran malopre (vec 3 puta), i definitivino nemam pojma sta da radim???? primetio sam da tokom instalacije izbaci neki crni prozor u kojem pise win is updating your registry settings, koji mi se pre nije pojavljivao.....
sta da radim?

e da, probao i 32bit i 64bit verziju, i kod obe isto.....

ma sad tripujem da sa ovim laptopom nesto nije u redu...... ne kontam sta se tu desava sad.....?

kazu na netu da je ovo resenje za instaler kad zeza:
regedit:
navigate to HKLM\Software\Microsoft\SQMClient\Windows\DisabledSessions
rename MachineThrottling to _MachineThrottling

ali kad udjem u regedit na ovu putanju, pod disabled sessions vidim samo "default", nigde nema ovo machine trottling?

Na Toshiba Satellite laptopu C660-1HN, koji ne dolazi sa drajverima, već sam skidao sa neta, kad se pokrene instalacija dravera za ATI 5470, kao što kažeš, instalira samo CCC,a drajvere ne
Potrebno je da se ide u device manager, na update driver i da se podmetne INF fajl, i onda je sve OK

ali pazi situaciju, pre 3 nedelje sam na tom istom laptopu pokrenuo drajvere sa ati sajta i sve je instalirao iz prve. u medjuvremenu klinci ubili windows, sad isti taj win7 stavim, i nece ni drajvere za grafu, niti bilo sta sto je exe fajl, kad krenem instalaciju odmah izbaci da je instaler prestao da radi, i close program? znaci ludim, ne znam sta da radim. drajvere za grafu sam povukao sa njegovog originalnog cd-a, ali me ovo ostalo izludjuje....

e definitivno su vestice...... instalirao malopre i 4. put win7, i sad sve radi kako treba......

Nazad
Vrh Dno