Šta je novo?

Win Fast TV 2000 Expert - izgubio kanale

booris

Slavan
Učlanjen(a)
08.08.2004
Poena
319
Imam kablovsku i kabal ulazi u razdelnik i iz njega izlaze 2. Jedan ide u TV, a drugi u TV karticu (ladetk Win Fast TV 2000 xp expert) . Problem nastaje u trenutku kada na pretrazzivanju Win Fast ne nalazi neke kanal (history, metropolis....). Tv source sam stavljao i antena i cable i shtiklirao opciju "Auto fine tune" i opet nishta nekih kanala nema pa nema :crash: :crash: :crash:

Da li je neko zna kako se ovo reshava??? :wall: :wall:

Poslednja izmena:
A mozda ih je i nasao tj registrovao pri scan-u ali nisu u opcijama ''stiklirani'' kao kanali koje ce da vrti pritiskom daljinskog na gore i dole. Imao sam isti problem.
Idi na configuration,pa izaberi trecu karticu Channel list & frequency table i plako 2xklikci na svaki od kanala koji nije stikliran. Kad nadjes history i metropolis stikliraj ih i moci ce da se gledaju pri motanju daljinca gore/dole. Nadam se da je ovo problem. Kod mene je bio.
Pozz!

Drugo sta moze da bude je da nisi stiklirao Yugoslavia pri odabiru oipsega frekfencija. To ti je u istoj kartici sto sam pomenuo,pa jednostavno scan ne kaci frekvencije na kojim tvoj kablovski operater emituje te kanale. Ali ne verujem da je ovo!!

Jeste problem je shto nisam odabrao Yugoslavia, a nisam odabrao jer mi je prodavac (Eurolink team) rekao da stavim sloveniju - magarac!!!

U svakom sluchaju hvala :type:

Jeste problem je shto nisam odabrao Yugoslavia, a nisam odabrao jer mi je prodavac (Eurolink team) rekao da stavim sloveniju - magarac!!!

U svakom sluchaju hvala :type:

Magarac ne magarac do pre mesec dana softver jeste pravio problem.
Slovenija se stavlja iz razloga sto se cuje krcanje i kanali se pomeraju (frekvencija se pomera) kada se stavi Yugoslavia.

Ja verujem da je kartica jedna od mnogih proizvedena ko zna pre koliko i da sam je sada kupio a da je potpuno isto i da sam je kupio pre 10, 15 ili 25 dana.
U svakom slulchaju bitno je da postoji reshenje da radi kako treba :type:

Magarac ne magarac do pre mesec dana softver jeste pravio problem.
Slovenija se stavlja iz razloga sto se cuje krcanje i kanali se pomeraju (frekvencija se pomera) kada se stavi Yugoslavia.

Interesantno!!

Ja nisam ovo primetio a koristim karticu vec nepunu godinu dana svakodnevno. Sve vreme je na Yugoslavia mada su mi preporucivali da ako ne pohvatam sve prebacim na: "madjarska".

Bitno da je problem resen.

Vrh Dno