Šta je novo?

Win Explorer se ruši

• Začetnik teme Začetnik teme Marac
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Marac

Čuven
Učlanjen(a)
06.10.2003
Poena
619
Zašto mi se ruši explorer bar jednom na dan kad pokrenem video fajl. Koristim Bs Player, i kad pokrenem video nestanu ikone na monitoru i opet se vrate.

codec 100%, skini kmplayer ili vlc, pusti fajl i videces da se nece srusiti 😉

To je problem sa tim playerom, ja sam ga davno batalio i preso na Gom.

Ja na caletovom laptopu imam sledeci problem kada god kopiram neki video fajl i udjem sa win explorerom explorer se rusi.Prebacim fajl kod sebe nikakvih problema.Radio reinstall ista stvar.Da li neko ima ideju kako da resim problem?

Kod mene, cim pustim bilo kakav video fajl, na blo kom plejeru, odmah mi se izvinjava sto mora da (u cilju zastite racunara) iskljuci WE , a film nastavi nesmetano. Medjutim, kada hocu da iskljucim plejer, ne moze. Sve stane i dok ne pozovem task menadzer i sa njim ne srusim ( uz mnogo muke) WE, ne reaguje vise nijedan prozor pa ni FF npr. Kada pustim film sa pretragom iz samog plejera onda nemam problema, takodje kada nesto drugo otvaram iz WE nema problema. Kodeci? Hmm! Gundj,gundj...

Ubaci Instalacioni disk, start\ run\ cmd\ u conzoli kucaj sfc /scannow pa lupi enter i sacekaj da se zamene octeceni fajlovi. Ovo vazi za sve vas sa ovim problemom.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno