Šta je novo?

win 98 se

nino42

Čuven
Učlanjen(a)
18.01.2002
Poena
620
Kako se instalira 98 se prvi put mi je i help. Ploca je MS6340 hvala hrkk Kako se instalira 98 se prvi put mi je i help. Ploca je MS6340 hvala[/SIZE] hrkk ;) ;)

Pa normalno kao i obicna 98ica...znaci system disk,win98se na CDu,ako imas CD rom onda oznacis "with CD ROM support" i instalacije krece.Posle Win-a idu dalje drajveri za graficku,zvucnu...i sve sto vec imas.

Mozda je chovek pravi Newbie pa mu treba detaljnija informacija ???

Pitao si me za fomatiranje...Posto si pocetnik,mislim da ce ti najlakse biti da iz MS-DOSa kucas C:\format i nestace sve sa HDDa,samo pazi,ako imas neke vredne informacije,fajlove ili nesto sto ce ti trebati opet,idi kod nekog da ti to nareze na disk jer posle formata vise nista nema na hardu.Zato se pazi.

P.S. <Sentenced> Pa zar nismo svi mi MORALI jednom da pocnemo od nule i da polako sve ucimo,niko se naucen nije rodio!

Zli_Carobnjak je napisao(la):
Pitao si me za fomatiranje...Posto si pocetnik,mislim da ce ti najlakse biti da iz MS-DOSa kucas C:\format i nestace sve sa HDDa,samo pazi,ako imas neke vredne informacije,fajlove ili nesto sto ce ti trebati opet,idi kod nekog da ti to nareze na disk jer posle formata vise nista nema na hardu.Zato se pazi.

P.S. <Sentenced> Pa zar nismo svi mi MORALI jednom da pocnemo od nule i da polako sve ucimo,niko se naucen nije rodio!

Hvala ti, znam da su disk podelili na tri particije .
OK kad ukucam c:\format kako dalje dok ne pocne sam da instalira od CD . E zaboravio sam a ima li uopste smisla instalirati 98 se umesto obicne 98 koja mi je sada na HDD.
Pozdrav

Vrh Dno