Šta je novo?

Win 7

Nikola_92

Slavan
Učlanjen(a)
13.01.2010
Poena
320
Zanima me da li mogu staviti win 7 na sl. laptop. I da li trebaju drajveri nakon instalacije..?
HP
AMD Turion 2.0GHz
2GB of ram
Graphics: Ati Radeon HD3200

Mozes, bez problema. Driveri ti verovatno nece trebati osim update za drivere za grafiku ili mass storage device (za citac kartica i/ili USB).

pozdrav,

M.

ako imas net nista ti ne treba...u 90% slucajeva ce sedmica sve sama pronaci...savetujem ti 32bit ultimate edition Windows-a 7

znaci grafiku zvuk nista ne moram da instaliram...
Da da instaliracu ultimate 32 bit
hvala..

Bolje prvo potraži na sajtu proizvođača ... skoro sam na jedan Dell krenuo da instaliram sedmicu (kontam relativno nova mašina radiće 100% jer na mom laptopu aceru od godinu dana je sve sam odradio)

.. i sve jeste sam instalirao osim zvuka .. kontam nema problema, naći ću je na netu, ali ništa i posle pogledam na njihovom sajtu za taj model i ima "Windows 7 compatibility" gde piše da ne radi zvučna ...

Bolje prvo potraži na sajtu proizvođača ... skoro sam na jedan Dell krenuo da instaliram sedmicu (kontam relativno nova mašina radiće 100% jer na mom laptopu aceru od godinu dana je sve sam odradio)

.. i sve jeste sam instalirao osim zvuka .. kontam nema problema, naći ću je na netu, ali ništa i posle pogledam na njihovom sajtu za taj model i ima "Windows 7 compatibility" gde piše da ne radi zvučna ...

Instalirao sam.Radi srecom..:D

Ima mali problem,mnogo je mracna slika,jedva se vidi,gde mogu da da podesim to??

Nazad
Vrh Dno