Šta je novo?

win 7, puce, i ne vidim vise particije

|smile|

Čuven
Učlanjen(a)
19.12.2001
Poena
619
Win7 64bit mi izbacio plavi ekran, nako restarta pokusavao je da udje u win ali odma pri ucitavanju windowsa komp se resetuje,
probao sam last known good configuration, repair, i sve sto je imalo od opcija ali bezuspesno.
Nakon pola sata pokusavanja i resetovanja izbaci mi Bootmgr is missing

Ubodem HDD u drugi komp, ali harda nema u My Computeru samo se vidi iz Computer Management-a, pogledati sliku

Zna li neko kako da oporavim particije? tu mi je sve:(

thanks

Prilozi

• Untitled.png
    Untitled.png
    37.7 KB · Pregleda: 116
@|smile|

Nadji nekog ko ima instaliran Linux i ko se malo razume.Ako je u pitanju samo softverska greska , velike su sanse da izvuces sve podatke i to mnogo lakse nego pod Windows-om.

Sa instalacionim diskom mozes to da popravis.

Ne cackaj nista te particije i na tom kompu gde si uradio screenshot sa nekim recovery povadi sve prvo...pa onda ako imas Linux stto ti predlazu, probaj....
Ja sam sa Easeus-om 200% zadovoljan...

@boki019 Sad cu da vidim:)

Poslednja izmena:
EASEUS Data Recovery Wizard Professional
ides na complete recovery
zacudices se sta sve ima i odakle sve to vadi :)
traje dugo, ali ako ne cackas , ne snimas nove stvari na hard, vadi 100% sve :)
Da ne pominjem da recovery radis na neki drugi hard/particiju i tako to :) , takodje treba ti i mesta taman onoliko kolike su ti bile particije ( tj, koliko su bile zauzete)

pa javi kako si prosao

Idi Repair your computer i otvori Command Prompt.
Ukucaj C: i pritisni enter, kucaj cd boot i opet enter.
Posle kucaj ove komande redom i pritiskaj enter
bootrec /FixMbr pa enter.
bootrec /FixBoot pa enter.
bootrec /RebuildBcd pa enter.
Zatvori cmd, izvadi dvd i restartuj pc.

Vuce vec probao, ne vidi ove particije....

Ako je to onaj drugi disk na spisku onda dodeli slova particijama koje ih nemaju, ako upali uradi backup pa hdd regenerator.

Onda nemas izbora nego da probas data recovery alate. Moja preporuka bi bio Disk Genius.

pustio sam EaseUS Data Recovery Wizard Professional na jednu particiju, vidi celu strukturu i sve fajlove, zavrsice za sat ipo, pa cu videti da li ce mi dati da snimim...
javljam kasnije rezultate:)

Skini Hard Disk Sentinel Pro 4.50 i okaci slike najverovatnije imas lose sektore...

EaseUS Data Recovery je odlican upravo zavrsava backup jedne particije...
Fala Boki :)

@Darkodar kad zavrsim backup probacu i scan diska

Kazem ti ja da radi kao sat :)

momci hvala na pomoci, EaseUS Data Recovery je odradio posao, nemam bad sectora, sve sam povratio...

srecna nova godina:)

a koji koristiti program ukoliko je došlo do formatiranja i reinstalacije windows-a na pogrešnu particiju? Naime ceo sistem je na jednom disku bio na poslednjoj particiji, a ja sam po deff išao format na prvu particiju (što je i logično) i sada sam syebao ljudima sve slike što su imali :S

Disk Genius, imas ga na Hirensu ...i ne trazi pojedinacne fajlove vec pokusaj da vratis celu particiju u predjasnje stanje.

Vrh Dno