Šta je novo?

win 7 problem sa gigabajtima.....

tanurdzics

Cenjen
Učlanjen(a)
08.02.2011
Poena
159
Problem se sastoji u tome da za par dana izgubim na hard disku i do 1gigabajt prostora, isklj sam update opciju , da budem precizniji to se desava samo na sistemkoj particiji, komp i dalje skida updejte, kako da resim problem.....

Apdejti nikako ne zauzimaju toliki prostor, i nemoj da ih iskljucujes jer su ti potrebni, samo podesi da te obavestava kad ih pronadje ali da ih ne instalira bez tvoje komande.
Ja bih rekao da ti je ukljucen bekap podataka, i da zbog toga gubis slobodan prostor.

EDIT: Postoji i druga opcija. Sretao sam se ranije sa nekim virusom koji sam sebe kopira po particiji, ali on mnogo brze napuni hard.

Kliknes na start, ukucas u search "Backup and Restore" otvoris to i moci ces da podesavas sta god i kako god ti odgovara

"Windowa backup has not been set up", to pise, znaci ne bi trebalo da e uklj backup.......Avast antivirusni program imam,,,,,

Poslednja izmena:
Onda pokreni full scan sa njim, strpaj u karantin sve sto pronadje. Posle toga za svaki slucaj instaliraj Malwarebytes pa skeniraj i sa njim

Evo upravo sam skenirao sistemsku particiju i nije nista nasao sumnjivo, sad skeniram drugu gde su mi ostali podaci....

Vrh Dno