dragangarac
Slavan
- Učlanjen(a)
- 28.06.2008
- Poena
- 309
Imao sam samo C: particiju i instaliran win 7 home basic. pomocu nekog partition alata sam je podelio na dve i dobio drugu particiju diska pod slovom E:, jer je D: bio rezervisan za opticki uredjaj. Ne znam zasto, ali volim da mi particije idu redom, i promenio sam optiku (D) u neko nebitno slovo, stavio da druga particija hdd-a bude D, a optiku stavio na E:. Dakle, zamenio sam D i E.
Problem je u nekim aplikacijama, koje kada pokrenem izbaci gresku: "There is no disk in the drive. Please insert a disk into drive \Device\Harddisk1\DR1.".
Predpostavljem da on konta da mu je neki deo aplikacije na E, sto je sada opticki uredjaj, pa trazi da mu ubacim disk. Kako da mu "kazem" da mu sve to sada na D particiji?
Problem je u nekim aplikacijama, koje kada pokrenem izbaci gresku: "There is no disk in the drive. Please insert a disk into drive \Device\Harddisk1\DR1.".
Predpostavljem da on konta da mu je neki deo aplikacije na E, sto je sada opticki uredjaj, pa trazi da mu ubacim disk. Kako da mu "kazem" da mu sve to sada na D particiji?
Poslednja izmena: