Šta je novo?

Win 7 (Personalize)?

ateq

Cenjen
Učlanjen(a)
11.05.2009
Poena
169
E ovako...kad se stisne desni klikk,trebalo bi da se pojavi prozorce sa komandama a zadnja tri komande: screen resolution,gadgets i trebalo bi personalize koliko se ja secam. E toga nema znaci Personalize fali. Zna li neko kako se to resava ili kako se to uopste i zbog cega se desilo?

Da nije starter verzija sedmice?

Znači da instaliraš win 7 ultimate jer tvoja verzija nema personalize opciju

pffffff...hvala na odgovorima...original je u pitanju i mora da je legalan zbog firme tako da mora ovaj da ostane!
Hvala jos jednom

pffffff...hvala na odgovorima...original je u pitanju i mora da je legalan zbog firme tako da mora ovaj da ostane!
Hvala jos jednom

ima neka fora da se nadogradi pa da dobiješ personalize... al ja stvarno ne znam , imam ultimate... trazi malo po google naći ćeš sigurno...

ajde i ja da pitam nesto vezano za personalize:
gde je opcija za podesavanje velicine fonta kod ikonice (ne ikonice), i velicine prozora tj zaglavlja kod prozora, to ne mogu da pronadjem na W7 mada je koristim jos od beta verzija. juce sam je ponovo reinstalirao.
i gde je aero na sedmici vise prozora u vidu listova jedan iz drugog i na skrol misa se saltaju.

ajde i ja da pitam nesto vezano za personalize:
gde je opcija za podesavanje velicine fonta kod ikonice (ne ikonice), i velicine prozora tj zaglavlja kod prozora, to ne mogu da pronadjem na W7 mada je koristim jos od beta verzija. juce sam je ponovo reinstalirao.
i gde je aero na sedmici vise prozora u vidu listova jedan iz drugog i na skrol misa se saltaju.
Odes u control panel>Personalization>Window Color and Appearance>advanced appearance settings

@Levčanin Ne radi baš sjajno sa 7-com. Imaćeš problema sa fontovima u ikonicama. Bolje se mani ćorava posla

Poslednja izmena:
@Levčanin Ne radi baš sjajno sa 7-com. Imaćeš problema sa fontovima u ikonicama. Bolje se mani ćorava posla

hahahahh dobro si mi rekao, neću ni da čačkam mečku, malo je falilo da instaliram... neka hvala

hahahahh dobro si mi rekao, neću ni da čačkam mečku, malo je falilo da instaliram... neka hvala

Vrh Dno