valdy
Slavan
- Učlanjen(a)
- 07.10.2009
- Poena
- 375
Moja oprema
- Monitor
- LG 34WK95U-W
- Miš & tastatura
- Logitech MX Master 3s & Keychron Lemokey L1
- Ostale periferije
- Logitech MX Brio
- Laptop
- Apple MacBook Air M3
- Mobilni telefon
- Apple iPhone 16 Pro
- Pametni uređaji
- Apple Watch SE 2
- Pristup internetu
- Optički internet
Već 3,4 dana i noći pokušavam da nateram komp da se ugasi,al mi nikako ne polazi za rukom.
Problem je sledeći,instalirao sam win7 pre 3,4 dana,a do tad sam imao vistu na kojoj je sve radilo perfektno.Čim sam instalirao ovaj nov win,dešava mi se sledeći problem
dem na shut down,win kreće da se gasi,ugasi se samo monitor,hdd škljocne,kao da se ugasio,a u stvari nije.Sve nastavlja sa radom,sem monitora.
Nemogu da ga restartujem,kad uključim monitor,on se sam ugasi posle određenog vemena.Jedino što mogu da uradim je da resetujem komp ili da ga isključim na dugme

Pokušao sam sledeće
brisao sve programe pored sata,u device manageru sam pogasio svuda gde je imalo da komp gasi određen harver kako bi štedeo struju,uradio sve apdejtove,instalirao drajvere sam...i ništa :wall::wall::wall::wall:
Problem je sledeći,instalirao sam win7 pre 3,4 dana,a do tad sam imao vistu na kojoj je sve radilo perfektno.Čim sam instalirao ovaj nov win,dešava mi se sledeći problem
Nemogu da ga restartujem,kad uključim monitor,on se sam ugasi posle određenog vemena.Jedino što mogu da uradim je da resetujem komp ili da ga isključim na dugme
Pokušao sam sledeće