Šta je novo?

win 7 lan igre

cholass

Slavan
Učlanjen(a)
28.05.2007
Poena
330
Imamo mrezu od 15 racunara od kojih su neki povezani zicano(12) i nas trojica preko wirelesa.Kada hocemo da igramo neku igru nemozemo da nadjemo server ko napravi.To se desava sa svim korisnicima koji imaju win 7,a sa viste i xp-a se sve vidi.delimo internet i konektujemo se preko pppoe-a.probao sam local network conectio da namestim da mi bude home network u network and sharing centru a internet kao public i uspeo sam ali nista nepomaze nevidimo se u nijednoj igri.Kako podesiti da se sa win7 svi vidimo?

Poslednja izmena:
Po defaultu ti je uključen firewall pa ako te komp ništa nije pitao (onog ko hostuje), firewall obavezno treba ugasiti. Druga stavka je pokretanje igre kao administrator, znači desni slik i Run as admin... Ja sam konkretno imao problema u NFS Most Wanted, vidimo se obojica ali kad igra treba da krene komp se zaledi ili igra izleti u Windows. Sve je proradilo kada smo obojica pokrenuli igru kao administratori.

kad hostujemo neku igru na windowsu 7 on daje adresu od pppoe-a preko koje se vezujemo na net tj 10.2.2.x a mreza sa nalazi na rangu-u 10.10.10.x tako da se nikako nevidimo.Kako doakati ovome?
:lupko::lupko:

Vrh Dno